Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke på "Godta", samtykker du til bruk av ALLE informasjonskapsler. Du kan når som helst gå til Innstillinger for informasjonskapsler for å gå gjennom innstillingene dine og gi kontrollert samtykke.

Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.

Oversikt over personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for bedre navigering på nettstedet. Av disse informasjonskapslene lagres de som er kategorisert etter behov i nettleseren din. Disse nødvendige informasjonskapslene er avgjørende for de grunnleggende funksjonene på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Alle nødvendige informasjonskapsler lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du kan også velge bort disse informasjonskapslene, men å velge bort noen kan ha en effekt på nettleseropplevelsen din.

+
Funksjonell

Alle nødvendige informasjonskapsler er avgjørende for riktig funksjonalitet på nettstedet. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Alltid aktivert
+
Informasjonskapsler for markedsføring

Ved å godta bruken av informasjonskapsler med det formål å markedsføre, samtykker du til behandlingen av informasjonen din angående din bruk av nettstedet vårt for Google Ads. På denne måten kan Google vise relevante PhotoRobot annonser under nettsurfingen din. Du kan når som helst velge bort informasjonskapsler med det formål å markedsføre ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

+
Analytics

Analytiske informasjonskapsler er i bruk for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Disse informasjonskapslene bidrar til å gi oss informasjon om antall besøkende, fluktfrekvens, trafikkilde, etc.

Lagre og godta
Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
Ta kontakt

En rask guide til 360 produktfotografering for Amazon

Med lanseringen av Amazon 360 kan leverandører på denne online markedsplassen nå bruke spinnbilder for å øke produktoppføringene. Amazon har som mål å øke konverteringsfrekvensen gjennom beriket grafikk, og det finnes flere løsninger som eksisterer for å produsere 360-graders bilder som oppfyller bildekravene deres. I denne guiden vil vi se på fordelene ved å bruke Amazon 360, hvordan du kommer i gang, og viktigst av alt, enkle og kostnadseffektive løsninger for å drive salg og forbedre konverteringsfrekvensene på online markedsplasser med 360-graders fotografering.

360-graders fotografering og Amazon: Tallene

Leverandører over hele verden bruker Amazon 360 til å vise frem produktinnholdet sitt til online-kunder gjennom visuelt rik 360 graders produktfotografering. En av verdens største e-handelsforhandlere, Amazon sto for nesten $ 469.822B i salg i 2021, og har blitt et av de første stedene hvor forbrukerne begynner å handle. Luksussmykkemerker, bilprodusenter og store online selgere får mest mulig ut av denne plattformen, og spesielt potensialet til spin visuals.

Amazon introduserte først 360-graders bilder i 2018, og startet sakte med et begrenset antall utvalgte forhandlere. Etter en innledende 60-dagers pilot var resultatene lovende, og viste høyere konverteringsfrekvenser på tvers av alle de utvalgte forhandlerne, og Amazon begynte å lansere denne funksjonen på tvers av plattformen.

Siden da har selskapet rullet ut denne muligheten til millioner av online selgere som en standardfunksjon for en rekke produktkategorier. Disse inkluderer produkter som bilindustrien, kameraer, hjemme- og hjemmeforbedring, møbler, plen og hage, kjøkkenet, smykker, sport og utendørs og mer.

Bilmotor ved siden av skjerm som viser produktside.


Fotograferingsløsninger for å lage visuelt rike, interne produktbilder

Målet for Amazon er å øke konverteringsfrekvensene ved å forbedre produktbilder. For forhandlere som ønsker å bruke denne funksjonen, betyr dette å finne kostnadseffektive løsninger for å produsere e-handelsfotografering som oppfyller Amazon-produktbildekravene. 

Heldigvis er det flere løsninger tilgjengelig for forhandlere, fra eksterne tjenesteleverandører til leverandører av studioutstyr for intern produktfotografering. Hos PhotoRobot designer vi 3D-produktfotograferingsutstyr som passer til ethvert studio eller arbeidsområde, og for å gjøre det ikke bare enkelt å administrere og automatisere fotoshoots, men også for å laste opp bilder til e-handelsnettsteder eller online markedsplasser som Amazon eller Shopify.

PhotoRobot finnes løsninger for ethvert produkt som er stort eller lite, fra størrelsen på en øredobb eller intrikatiteten til en mikrochip til bilindustri og tungt lagerutstyr. Enten det er for et hjemmeeid forhandlernettsted eller et fotografistudio i industriell skala, gir PhotoRobot maskinvare og programvare selgere verktøy for å lage konsistente produktbilder uansett om det er en amatør eller en profesjonell fotograf bak spakene.

Motor ved siden av mobilskjerm som viser HTML5-teknologi.


Grunnleggende utstyr må lage interne 360° animasjoner

360° animasjoner er et utvalg av JPEG- eller PNG-formatbilder, fra 24 til 1024 bilder. Dette utvalget av bilder opprettes ofte ved en fullstendig 360° rotasjon og bildeopptak av et produkt som er plassert på en platespiller.

Ta for eksempel PhotoRobot er TURNTABLE eller CENTERLESS TABLE. Avhengig av størrelsen og vekten på objektet du trenger å ta, kan du bruke en av disse robotene til å finne det perfekte midten av et objekt og ta bilder synkronisert med rotasjonen av platespilleren.

Programvarekontroller gjør det enkelt å kontrollere opptaket, og det er også programvaren som setter sammen alle bildefiler for å generere den resulterende 360 ° animasjonen i HTML5-format. Dette formatet gjør disse bildene lesbare på tvers av alle typer medier, og er alt du trenger for å distribuere dine interne animasjoner til e-handelsnettstedet ditt eller til online markedsplasser som Amazon.

Publisere 360°-bilder på en online markedsplass

Når en HTML5-fil er opprettet, lagres den deretter på en FTP-server eller i skyen. Herfra trekkes en integrasjonslenke ut, og en enkel kopi og lim av koden på nettstedet ditt oppretter og viser umiddelbart animasjonen.

Det er til og med mulig å bruke PhotoRobot programvare for å automatisere repeterbare oppgaver og sette opp en arbeidsflyt for fremtidige prosjekter. Du kan ta bilder av produkter samtidig som du automatiserer opprettelsen av dine 360 ° bilder og laster den opp til nettstedet ditt.

Zoom inn på komplekse mekaniske komponenter.

Fordelene ved å bruke 360 graders produktfotografering på Amazon

Skape interaktive produktopplevelser med Amazon 360

En av de viktigste hindringene for eksternt salg er å etablere kjøperens tillit hos dine online kunder. Disse kundene ønsker en praktisk opplevelse, så produktbildene dine bør komme så nært som mulig for å gjenskape den virkelige handleopplevelsen i butikken.

Din 360 graders fotografering bør ikke bare tillate kjøpere å spinne et produkt som om det var i egne hender, bildene bør også gi et dypt nivå av zoom slik at kundene kan inspisere alle minuttdetaljene til produktet ditt. Du vil også at produktbilder skal skille seg ut blant konkurrerende bilder på nettet, og på samme måte generere verdifull SEO for nettstedet ditt.

I denne forbindelse, jo rikere produktopplevelsen, jo bedre. Når kundene har friheten til å samhandle med produktet på nettet akkurat som de ville gjort i butikken, vil de ha tillit til at de tar den riktige avgjørelsen i kjøpstidspunktet.

Motor vist på skjerm, nettbrett, mobil, smartklokke.

Etablere merkevarekonsistens med Amazon 360

Ved å tilby produktbilder av høyeste kvalitet på nettet, bygger merkevarer tillit ved å vise at de streber etter å gi kundene en best mulig produktopplevelse.

Når denne produktopplevelsen er konsekvent på tvers av alle plattformer, fra forhandlernettsteder til online markedsplasser som Amazon og Shopify, genererer forhandlere mer bevissthet og kundelojalitet. Kunder blir mer sannsynlig å ikke bare stole på merkevaren, men også å kjøpe produktene.

Til syvende og sist er det merkevarer må demonstrere at de bygger og bruker konsistente og skalerbare innholdsopprettingsprosesser fra online distributører, til forhandlernettsteder og store online markedsplasser.

Bli satt opp på Amazon 360

Krav til spinnfotograferingsbilder på Amazon

For øyeblikket, for å bruke spinnanimasjoner på produktbilder på Amazon, må du bli anerkjent som en Amazon-leverandør. Mens Amazon i fremtiden har til hensikt å tillate tredjepartsselgere å bruke spinnfunksjonen, må disse selgerne foreløpig vente.

For leverandører har Amazon retningslinjer for deres krav til produktbilde:

  • TIFF-format (.tif/.tiff), JPEG-format (.jpeg/.jpg), GIF-format (.gif) og PNG-format (.png)
  • Bildepikseldimensjoner på minst 1000 eller større i enten høyde eller bredde foretrekkes
  • sRGB- eller CMYK-fargemodus
  • Filnavn må bestå av produktidentifikatoren (Amazon ASIN, 13-sifret ISBN, EAN, JAN eller UPC) etterfulgt av et punktum og riktig filtype (eksempel: B000123456.jpg eller 0237425673485.tif)

Hva du skal overvåke for å måle suksess

Dessverre, med Amazon, er det ikke lett å spore analyse, tall eller prosenter uten tredjepartsverktøy. Du vil ikke kunne se salgsøkninger, konverteringsfrekvenser eller noe direkte knyttet til Amazon-salg. Det finnes imidlertid andre metoder for leverandører for å måle ytelsesmålinger når spinnbilder går online.

  1. Overvåk eventuelle økninger eller reduksjoner i salgs- eller konverteringsfrekvenser siden spinnbildene ble publisert.
  2. Følg produktrangeringene på Amazon både før og etter at du har publisert produktbildene dine på nettet.
  3. Oppsøk et byrå for å få hjelp med Amazon-strategien og datahåndteringen din.

Målet på Amazon er å nå høye rangeringer for produktene dine, og du kan ikke gjøre det uten å stadig forbedre produktinnholdet ditt. Til syvende og sist, jo bedre og mer konsistent innholdet, jo høyere Amazon-rangering og høyere salg.

Kjøp side på skjermen ved siden av mobilvisning.

Fordeler med Amazon 360 for online selgere

Berikende mobile produktopplevelser

Det kan ikke være tvil om at netthandel har sett en massiv boom, med netthandelsinntekter som representerer 10.7% av det totale amerikanske detaljhandelssalget i 2020, og 47% av det som representerer transaksjoner innen netthandel. Det er 5% av alt amerikansk detaljhandel som ble handlet på nettet og en medvirkende faktor til hvorfor Amazon nylig overgikk Walmart som verdens største forhandler.

Etter hvert som disse salgsprosessene skifter fra personlig til stasjonær til mobil, blir digital presentasjon av produkter stadig viktigere for merkevarer å lykkes på nettet. Og for Amazon betyr dette å sikre at appen og mobilplattformene deres gir like mye verdi for kundene som stasjonære versjoner, samtidig som de fortsetter å forbedre brukeropplevelsen generelt.

En måte Amazon vurderer å gjøre dette på er ved hjelp av produktvideosøkannonser, i håp om å lage informasjonsvideoer for å hjelpe kundene med å kjøpe trygt. For noen leverandører betyr dette å bruke mye penger på videoproduksjon, men det trenger ikke å være slik - spesielt med Amazon 360 og spinnfotografering. Det kan ikke bare være kostnadseffektivt, men også gi like mye verdifull informasjon til kundene når de bruker spinn i stedet for video, samtidig som du beriker din mobile produktopplevelse.

Forbedret synlighet for bildesøk

Den neste fordelen med å bruke spinnfotografering for å vise frem produktene dine på Amazon er i forhandlerens visuelle surfefunksjoner som "Scout search". I denne funksjonen kan brukere rangere produktbilder med tommelen opp eller tommelen ned, og når brukeren liker et bestemt produkt, vil Amazon vise dem en rekke lignende produkter.

Jo mer visuelt rike og informative produktbildene dine er, jo mer sannsynlig er det at produktbildene dine anbefales til kunder som bruker bildesøkfunksjoner. Det er her 3D-bilder, spinnfotografering og 360° bilder kan hjelpe deg med å oppnå mer synlighet og potensial til å generere mer salg.

Drive salgs- og konverteringsfrekvenser

Til slutt, med 360-graders bilder nå den mest innflytelsesrike kategorien av produktinnhold når du tar hensyn til salgs- og konverteringsfrekvenser, har du enda en grunn til å dra nytte av Amazon 360.

Med interaktive produktopplevelser som gir spinn- og zoomfunksjoner, kan enhver leverandør på Amazon begynne å øke produktoppføringene sine i dag. Spinnbilder vil snart bli standarden på online markedsplasser, og etter hvert som salgsprosesser skifter enda mer mot mobile plattformer, må leverandører gjøre de nødvendige trinnene for å sikre at produktopplevelsene deres er tilsvarende skalerbare på alle enheter og plattformer der de selger produktene sine.

Konkurransen er nå i bildeoptimalisering, og det er ingen bedre måte å øke konverteringsfrekvensen, øke kundetilfredsheten og redusere den totale avkastningen på Amazon enn med 360 ° spinnfotografering.

For å lære mer om interne løsninger og PhotoRobot

Kontakt oss i dag for å få en gratis konsultasjon med våre supportteknikere og lær hvordan PhotoRobot kan hjelpe deg med å automatisere, forenkle og perfeksjonere produktfotograferingen din, enten det er for 360 ° modellering, 360 ° fotografering eller stillbilder.