Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke på "Godta", samtykker du til bruk av ALLE informasjonskapsler. Du kan når som helst gå til Innstillinger for informasjonskapsler for å gå gjennom innstillingene dine og gi kontrollert samtykke.

Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.

Oversikt over personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for bedre navigering på nettstedet. Av disse informasjonskapslene lagres de som er kategorisert etter behov i nettleseren din. Disse nødvendige informasjonskapslene er avgjørende for de grunnleggende funksjonene på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Alle nødvendige informasjonskapsler lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du kan også velge bort disse informasjonskapslene, men å velge bort noen kan ha en effekt på nettleseropplevelsen din.

+
Funksjonell

Alle nødvendige informasjonskapsler er avgjørende for riktig funksjonalitet på nettstedet. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Alltid aktivert
+
Informasjonskapsler for markedsføring

Ved å godta bruken av informasjonskapsler med det formål å markedsføre, samtykker du til behandlingen av informasjonen din angående din bruk av nettstedet vårt for Google Ads. På denne måten kan Google vise relevante PhotoRobot annonser under nettsurfingen din. Du kan når som helst velge bort informasjonskapsler med det formål å markedsføre ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

+
Analytics

Analytiske informasjonskapsler er i bruk for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Disse informasjonskapslene bidrar til å gi oss informasjon om antall besøkende, fluktfrekvens, trafikkilde, etc.

Lagre og godta
Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
Ta kontakt

Utstyr for 360- og 3D-produktfotografering

PhotoRobot utstyr for 360- og 3D-produktfotografering gir banebrytende teknologiske løsninger for å møte behovene til ethvert e-handelsprosjekt. Automatiser et internt produktfotograferingsstudio eller bare finn de riktige verktøyene for å ta bilder for en mindre nettbutikk eller online detaljhandel. Med PhotoRobot allsidige utstyr, belysningsoppsett og automatiseringsprogramvare kan bedrifter raskt ta perfekt fotografering for produkter av alle størrelser, effektivisere prosessen med å laste opp 360- og 3D-bilder til nettet, og forbedre den generelle arbeidsflyten ved å automatisere robotoppgaver og etterbildebehandling.

Utstyr, tilbehør og programvare for 360- og 3D-produktfotografering

I 360- og 3D-produktfotografering er det mange bevegelige deler, inkludert utstyret og programvaren for å fange, redigere og publisere bilder på nettet. 

Fra å skape den perfekte belysningen for 360-fotografering til å sikre optimal studioarbeidsflyt, ofte med større prosjekter, er målet å skape mer innhold på kortere tid og med mindre innsats. For mindre til mellomstore virksomheter i online detaljhandel, mens målene er like, er det mer fokus på konsistens og kvalitet i 360- eller 3D-bilder.

PhotoRobot automatiseringsdrevne maskinvare for e-handelsproduktfotografering svarer på alle disse bekymringene for å møte prosjektbehovene for studio eller produksjonshall i alle størrelser. Enten det er for mote, hjem og møbler, kanskje smykker, fotografering av briller eller til og med fotografering av platespiller, gir utstyret PhotoRobot løsninger for enhver 360- eller 3D-produktfotografering.

Utstyr for 360- og 3D-moteproduktfotografering

Kvinnelig utstillingsdukke på 360-graders roterende enhet.

Ta for eksempel PhotoRobot's Cube og utstillingsdukke. Dette utstyret gjør det enkelt å fange og behandle 360- og 3D-fotografering av klær og moteprodukter, samt å raskt publisere de polerte resultatene på nettet. Kuben er også utformet med tanke på hastighet og arbeidsflyt. Det kan skryte av et system for ghost utstillingsdukke fotografering og rask utstillingsdukke utveksling. Stylister kan forberede separate utstillingsdukker til siden og raskt montere dem på kuben når de er klare. 

Fotografering av sko for 360- og 3D-produktfotografering

Hvit høy-topp sneaker roterende på foto platespiller.

For fottøy eller i kombinasjon med kuben har PhotoRobot kunder realisert gode resultater med MultiCam. Dette flerkamerasystemet (som støtter opptil 13 kameraer) tar samtidig 3D- og 360-graders flerradsbilder og kan knipse hundrevis av bilder på et øyeblikk. For å finne ut mer, sørg for å sjekke ut PhotoRobot's footwear produktfotograferingssett

Ta opp levende modeller for 360- og 3D-produktfotografering

Mote modell står på roterende tredemølle Catwalk.

Hvis du tar opp live-modeller, er det PhotoRobot's Catwalk, sammensatt av en roterende plattform med et bevegelig belte for å lage et profesjonelt moteshow i omtrent alle studiorom. Modeller kan gå på transportbåndet mens kameraer kan trenes for en flygende effekt på produktvideoer eller for å ta 360 ° fotografering av livemodellene.

Utstyr for 360- og 3D-møbler og hjemmefotografering

Når det gjelder utstyr for 360- og 3D-fotografering av møbler og hjemmeprodukter, drar kundene nytte av PhotoRobot's Centerless Table for mindre husholdningsartikler som vaser eller bordstykker, eller fra Turning Platform for tyngre gjenstander som møbler.

Hvit sofa som roterer på større foto platespiller.

Disse løsningene gjør det enkelt selv for amatørfotografer å bringe nytt liv til hjemmeinnredning og møbler, og selv profesjonelle fotografer setter pris på fusjonen av robotisert prosessautomatisering og kreativitet. Administrer og kontroller alt med noen få enkle klikk for å rotere produkter, utløse kameraer, automatisk redigere bilder eller fjerne bakgrunner for å lage 360 spinnbilder eller generere 3D-modeller for e-handel

For smykker og reflekterende produkter

360 spinn av menns klokke ved siden av kamera.

Selv komplekse eller reflekterende produkter, for eksempel i smykker, produktfotografering eller fange glassverk, er enkelt med riktig automatisert utstyr. Fra MultiCam til Centerless-bordet, og programvaren for automatisering, rask redigering og publisering på nettet, hjelper PhotoRobot utstyr bedrifter med å fange det perfekte produktbildet for 360- eller 3D-bilder.

For biler og tunge maskiner

360-spinnet toppvisning av bil på kraftig roterende plattform.

Så er det Karusellen 5000, PhotoRobot tungt utstyr for å skyte 360 og 3D-bilder av kjøretøy og andre maskiner. Karusellen er bygget for enkelhets skyld, og er designet for å fotografere eksepsjonelt store produkter, for eksempel biler, maskiner eller tunge møbler. Den lave profilen og kapasiteten til å holde opptil 4000 kg gjør det mulig å plassere et kjøretøy eller en annen tung gjenstand på plattformen på få sekunder og uten behov for tilgangsrampe eller kran.

For 360- og 3D-fotografering for Amazon

Uansett produkt eller skala av operasjonen, PhotoRobot utstyr er designet for å hjelpe selskaper nesten umiddelbart laste opp alle sine 360 og 3D-bilder for Amazon, lignende online markedsplasser som Shopify, eller for e-handelsnettsteder.

3D håndveske spinn bilde ved siden av produktsidevisning på mobil.

Programvarekontroller gir deg full kontroll over opptaket, og det er også programvaren som setter sammen alle bildefiler for å generere den resulterende 360 ° animasjonen i HTML5-format. Dette formatet gjør disse visualobjektene lesbare på tvers av alle typer medier, og er alt du trenger for å distribuere interne animasjoner til online markedsplasser, uansett filkrav.

Utstyr og programvare for ethvert 360- og 3D-produktfotograferingsprosjekt

Uansett om det er 360-fotografering, 3D-modeller eller begge deler, har PhotoRobot som mål å levere kvalitetsverktøy på tvers av alle bransjer der produktfotografering trives. Vårt utstyr, programvare og tilbehør kan være egnet for nesten alle studiorom eller fotograferingsprosjekter, og våre spesialistteknikere er fortsatt klare til å gi deg mer informasjon eller en gratis konsultasjon når som helst. Ta kontakt i dag for å lære mer!