Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke på "Godta", samtykker du til bruk av ALLE informasjonskapsler. Du kan når som helst gå til Innstillinger for informasjonskapsler for å gå gjennom innstillingene dine og gi kontrollert samtykke.

Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.

Oversikt over personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for bedre navigering på nettstedet. Av disse informasjonskapslene lagres de som er kategorisert etter behov i nettleseren din. Disse nødvendige informasjonskapslene er avgjørende for de grunnleggende funksjonene på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Alle nødvendige informasjonskapsler lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du kan også velge bort disse informasjonskapslene, men å velge bort noen kan ha en effekt på nettleseropplevelsen din.

+
Funksjonell

Alle nødvendige informasjonskapsler er avgjørende for riktig funksjonalitet på nettstedet. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Alltid aktivert
+
Informasjonskapsler for markedsføring

Ved å godta bruken av informasjonskapsler med det formål å markedsføre, samtykker du til behandlingen av informasjonen din angående din bruk av nettstedet vårt for Google Ads. På denne måten kan Google vise relevante PhotoRobot annonser under nettsurfingen din. Du kan når som helst velge bort informasjonskapsler med det formål å markedsføre ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

+
Analytics

Analytiske informasjonskapsler er i bruk for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Disse informasjonskapslene bidrar til å gi oss informasjon om antall besøkende, fluktfrekvens, trafikkilde, etc.

Lagre og godta
Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
Ta kontakt

Karusellen: 360 Fotografi av biler og tunge maskiner

Automatiser 360 graders fotografering av biler, tunge maskiner og mer med PhotoRobot's Carousel 5000. Karusellen er bygget for enkelhets skyld og holdbarhet, og kan forvandle ethvert rom til en kompakt arbeidsstasjon med en platespiller for å ta 360-graders bilder av de største produktene dine. PhotoRobot automatiseringskontrollprogramvare hjelper til med å administrere karusellens rotasjon og gir også operatørene nøyaktig kontroll over kameraer, behandling etter bilde og publisering på nettet.

En kraftig, motorisert 360-graders foto platespiller

PhotoRobot's Carousel 5000 er en platespiller designet for 360-graders fotografering av eksepsjonelt store gjenstander som biler og tunge maskiner.

Med en lastekapasitet på 4 000 kg og en diameter på opptil 5 m, kan den roterende plattformen støtte alt fra biler og hagetraktorer til små båter eller til og med møbler. Platespillerens lave profil gjør det enkelt å plassere bevegelige gjenstander på stedet på få sekunder, alt uten tilgangsrampe eller til og med en kran. Når du fotograferer biler spesielt, er det bokstavelig talt bare å parkere bilen din.

Motstandsdyktig, robust og presis 360-fotografering

Kjøretøy på Carousel 360-graders roterende fotograferingsplattform.

Platespillere for bilfotografering som Carousel 5000 er eksepsjonelt motstandsdyktige og robuste, designet for holdbarhet, enkelt vedlikehold og problemfri utskifting. På grunn av disse faktorene og dens presise design, kan kundene oppnå optimal arbeidsflyt og fange opp mot 60 eller flere biler på en dags tid. 

Alle bilder som er tatt, kan brukes som 360-produktfotografering uten begrensninger med hensyn til oppløsning eller zoom, alt takket være bildeopptak av høy kvalitet. Det er også mulig å bruke disse 360-graders bildene produsert på karusellen individuelt for både online eller trykt publisering. 

Karusellen ble bygget for enkel rengjøring av bil platespilleren før, under og etter fotoshoots også. Dette gjør forberedelsen av scenen mellom biler eller produktfotografering til en rask, problemfri prosess.

Designet for enkel rengjøring før, under og etter fotoshoots

Roterende platedesign av den store fototallerkenen.

Med små spor for smussoppsamling langs hele omkretsen av bilplaten, gjør Karusellens design det spesielt enkelt å sikre at scenen er uberørt for 360-fotografering. Disse sporene rengjøres også kontinuerlig med samme luftstrøm som brukes til kjøling av maskinen og kontrolleren, noe som minimerer behovet for rengjøring og forlengelse av serviceintervaller.

Bare kjør en bil på rampen, forbered scenen med luftdrevet smussfjerning over platespillerens overflate og begynn fotograferingen. Oppkjøringsrampen er bare 78 mm høy, noe som gjør det enkelt å kjøre bil på platespilleren fra hvilken som helst side av rampen og sikre at fotografering, samt forberedelse av kjøretøyet, er ekstremt rask og ukomplisert.

Bygget for å vare, lett å vedlikeholde

Nærbilde av robust design for roterende produkter.

Når du tar 360 bilder av biler, tunge maskiner eller møbler, trenger kundene kraftig og problemfritt utstyr for langsiktig drift. Dette er grunnen til at PhotoRobot bare bruker de beste materialene til Karusellen 5000 for å sikre kompromissløs produksjonskvalitet.

Den robuste utformingen av karusellen skylder takket være den nyeste laserbrennende teknologien og CNC-maskineringen, og legger stor vekt på motstand mot smuss, slitasje og mekanisk skade. Den massive sentrallagerenheten krever bare spenningsjustering og smøring en gang hver 18.

Problemfri utskifting

Fotostudio med bil over roterende plate av platespiller.

Ved høye arbeidsbelastninger kan behovet for å erstatte noen deler av karusellen til slutt oppstå. Når du vet dette, PhotoRobot designet driv- og kontrollenhetene, samt gulvmaterialet, for rask og enkel utskifting. Både driv- og kontrollenhetene er utenfor maskinen for service eller utskifting når som helst, og gulvmaterialet, som kan lide slitasje, er like enkelt å fjerne og erstatte.

En bil platespiller perfekt både for 360 fotografering og for utstillingslokaler

Infografikk platespiller installert i utstillingslokalegulv.

Den lave profilen til karusellens bil platespiller fungerer ikke bare som en praktisk tilgangsrampe fra alle sider, men hjelper også maskinene til å blande seg helt inn i et utstillingsgulv

Det er to versjoner av karusellen, en som er plassert på den eksisterende overflaten, eller en annen som er innebygd i studiogulvet og blir en integrert del av rommet. Når den er installert i gulvet, blir den praktisk talt usynlig, med motoren trygt på utsiden av platespillerplaten. Dette reduserer behovet for etterproduksjon av fotografier til et absolutt minimum, og fører totalt sett til fantastiske 360-graders bilbilder.

Omfattende kontrollprogramvare for automatisering og ekstern drift

Grafikk som viser bilderedigeringsgrensesnitt og endelig bilde.

Til slutt ville utstyr for 360-fotografering av biler og andre tunge maskiner ikke være komplett uten en pakke med programvare for å hjelpe operatører med å fjernstyre hele arbeidsområdet fra robotene til kameraene og belysningen.

PhotoRobot_Controls programvare kan skryte av en moderne intuitiv design samt omfattende studio- og arbeidsflytstyringsverktøy for effektiv automatisering og etterbildebehandling. Operatører kan kontrollere alt med noen få klikk, samtidig som de har muligheten til å gjennomgå og redigere bilder på farten og nesten umiddelbart publisere bilder av høy kvalitet på nettet.

Kvalitet er nøkkelen, spesielt for 360 fotografering av biler og maskiner

360 spinnbilde av bil fra fugleperspektiv.

360-fotografering i dagens verden krever banebrytende utstyr, programvare og automatiseringsverktøy for å spare på kostnader og krefter uten at det går på bekostning av kvaliteten. Dette gjelder spesielt for 360 fotografering av biler og tungt utstyr, og enda mer for store fotograferingsoperasjoner.

Hos PhotoRobot designer vi løsninger som Carousel 5000 for å gjøre 360 produktfotografering enklere, tryggere og mer produktiv for bedrifter i alle størrelser. Spesielt med karusellen designet vi den for å være usedvanlig holdbar, med bare de sterkeste materialene, slik at den kan vare lenger for industriell bruk. Vi vet at nedetid for service av ødelagte maskiner kan være kostbart, så vi har bygget en maskin med langsiktig bruk som topp prioritet.

For å lære mer om karusellen for 360 fotografering av biler eller for å oppdage andre PhotoRobot roboter, kan du gjerne dykke dypere inn i bloggen vår eller nå ut til en av våre tekniske spesialister for en gratis konsultasjon i dag.