Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke på "Godta", samtykker du til bruk av ALLE informasjonskapsler. Du kan når som helst gå til Innstillinger for informasjonskapsler for å gå gjennom innstillingene dine og gi kontrollert samtykke.

Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.

Oversikt over personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for bedre navigering på nettstedet. Av disse informasjonskapslene lagres de som er kategorisert etter behov i nettleseren din. Disse nødvendige informasjonskapslene er avgjørende for de grunnleggende funksjonene på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Alle nødvendige informasjonskapsler lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du kan også velge bort disse informasjonskapslene, men å velge bort noen kan ha en effekt på nettleseropplevelsen din.

+
Funksjonell

Alle nødvendige informasjonskapsler er avgjørende for riktig funksjonalitet på nettstedet. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Alltid aktivert
+
Informasjonskapsler for markedsføring

Ved å godta bruken av informasjonskapsler med det formål å markedsføre, samtykker du til behandlingen av informasjonen din angående din bruk av nettstedet vårt for Google Ads. På denne måten kan Google vise relevante PhotoRobot annonser under nettsurfingen din. Du kan når som helst velge bort informasjonskapsler med det formål å markedsføre ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

+
Analytics

Analytiske informasjonskapsler er i bruk for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Disse informasjonskapslene bidrar til å gi oss informasjon om antall besøkende, fluktfrekvens, trafikkilde, etc.

Lagre og godta
Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
Ta kontakt

Utfordringer med masseadopsjon for AR Shopping-apper

Mange utfordringer står overfor masseadopsjon av AR-shoppingapper i online detaljhandel, men mange ledende merker er allerede foran spillet. Dette er takket være raske fremskritt innen teknologi så vel som i maskinvare- og programvarealternativene i 2020. Dagens løsninger gjør det enklere og rimeligere for merkevarer å skape innovative, banebrytende produktopplevelser og skille seg ut i den blomstrende konkurransen. For å finne ut hvordan e-tailers gjør dette for å lykkes, kan du dykke inn for å lære om noen av de beste AR-appene for shopping og utfordringene disse selskapene står overfor i deres adopsjon av utvidet virkelighet.

AR-shoppingapper og utfordringer ved adopsjon

Statistikk over AR-apper antyder at det er på tide at nettbutikker vurderer vedtakelsen av utvidet virkelighet for kunder i 2020, men dette kommer ikke uten utfordringer.

Med 52% av nettbutikkene som innrømmer at de forblir uforberedt på å støtte denne nye mobilteknologien, er det ingen tvil om at et gap i det elektroniske detaljhandelsmarkedet dukker opp i AR-shoppingapper. Forbrukerne gjør flere og flere kjøp på nettet, spesielt i stedet for den globale pandemien, og e-handel blomstrer ikke bare, det blir stadig mer konkurransedyktig.

For å skille seg ut blant konkurransen, tar nettbutikker i bruk innovative og spennende måter å berike kundens shoppingopplevelse på, og noen merker gjør det bedre enn andre. Fortsett å lese for å finne ut hvordan disse merkene leder pakken, og utfordringene med bred bruk av AR-shoppingapper i 2020.

Mobil enhet for netthandel

Utfordringer for å støtte AR-shoppingapper og masseadopsjon

For å komme til kjernen av utfordringene som står overfor masseadopsjon av AR-shoppingapper, er det først nødvendig å vurdere hva online shoppere virkelig vil ha fra denne teknologien. Ved å gjøre dette får merkevarer et bedre bilde av hvilke funksjoner appene deres skal gi og hva som til slutt utløser kjøp i målkundene sine.

Kjøpe produkter på nettet

Hindringer i annonsering av AR-apper for detaljhandel

Med AR for e-handel og online detaljhandeler en av de viktigste hindringene å tilby ikke bare nok innhold, men også det mest passende innholdet for online shoppere. En måte merkevarer gjør dette på med AR-shoppingapper, er mer fokusert på å bruke AR til digital markedsføring. På denne måten markedsfører merkevarer nye produktutstillinger til brukere av AR-appen, som begge oppmuntrer til mer bruk av appen, samtidig som de oppretter en kanal for å markedsføre produkter med rabatter eller andre tilbud.

Dette kommer imidlertid med flere utfordringer, for eksempel hvordan når du brukere av AR-shoppingappen hvis de ikke logger på applikasjonen? Dette tvinger merkevarer til å annonsere sitt nye AR-produktinnhold enten på nettet, ved å skrive ut innhold eller på andre måter å markedsføre på.

LEGO fant en innovativ løsning på dette, Digital Box, som gjør det mulig for kundene å bruke AR-appen sin til å se innsiden av den fysiske esken på butikksteder. På denne måten kan kunder se og samhandle med innholdet i butikken, samt finne flere tilbud og kampanjer.

Mobil produktopplevelse

Vanskeligheter med lokalisering

I 2017 utgjorde salget i e-handel bare 9% av alt amerikansk detaljhandel, med dette tallet forventet å utgjøre 12,4% innen 2020. Ta hensyn til den globale pandemien, og det er sannsynlig at denne økningen vil være mye høyere etter hvert som flere og flere forbrukere vender seg til online shopping.

Dette betyr at mesteparten av salget fortsatt gjøres personlig og offline, og dette er utfordringen i lokaliseringen. De fleste forbrukere ønsker fortsatt å se produkter med egne øyne før de kjøper, så AR- og VR-apper for shopping begynner å bygge bro over dette gapet ved å bruke kundenes GPS-data til å markedsføre nærliggende butikker der produkter kan kjøpes.

Med disse stedsdataene kan forhandlere føre brukere til ting som nærmeste forhandler, produkt eller leveringssteder, eller til og med markedsføre nåværende tilbud fra forskjellige bedrifter og steder.

Gi insentiver og rabatter

Den neste utfordringen forhandlere står overfor er å stimulere forbrukerne til å bruke AR-shoppingapper, og en måte selskaper oppfyller denne utfordringen på er med forskjellige insentiver, rabatter og gaver.

Kunder kan lokkes til å bruke mer tid og gjøre flere kjøp i butikker eller nettbutikker når de mottar noe for sin tid. Det kan være noe gratis eller til og med et spesialtilbud som bare er tilgjengelig for brukere av shopping-apper, alt som fører potensielle forbrukere til butikken.

T-skjorte shopping side mobil

Tilby personlig tilpasning i AR-apper

Ulike brukere har forskjellige behov. Hva en shopper ønsker i en AR-shoppingapp, kan andre synes er helt ubrukelige. Dette er grunnen til at utviklere må være spesielt oppmerksomme på hver enkelt kunde og skreddersy applikasjoner til brukerens behov.

I dette tilfellet kan ting som spesialfunksjoner, søkealternativer, filtre, kjøpshistorikk og mer hjelpe forhandlere med å ta utfordringen og gi dem muligheten til å analysere kundeatferd og møte ulike behov for å støtte brukere med personlig innhold som interesserer dem.

Skape en virkelig interaktiv produktopplevelse med AR

Jo flere alternativer for produkttilpasning kundene har, jo bedre. Dagens online shoppere blir mer selektive enn noen gang, så nettbutikker må gi AR-shoppingappbrukere muligheten til å vurdere et bredt spekter av størrelser, stiler, farger, tilbehør og mer.

AR lar kundene samhandle med produktmodeller, se hvordan produktene vil se ut personlig, lære hvordan produktene fungerer og til slutt skape en solid brukeropplevelse. Utfordringen er å skape interesse for handleopplevelsen, samt å tilby en produktopplevelse som bygger tillit til kundene og gjør dem trygge på kjøp.

Oppdaging av AR-butikkapp

Økende oppdagbarhet

Den neste utfordringen for vellykket kjøring av AR-shoppingapper er oppdagbarhet, det vil si hvordan kunder i butikken lærer om appen. Bare å legge til en QR-kode og litt tekst i produktbokser eller utstillingsvinduer er ikke nok, da dette ikke sikrer at kundene vil være klar over shoppingappen.

Dette betyr at AR-apper trenger ekstra markedsføring, fra kampanjer på sosiale medier til e-postkampanjer, direkte eller digital markedsføring og PR. Kunder i dag er ikke helt klar over mulighetene for AR-shoppingapper, så det er viktig å lokke appbruk på alle mulige måter.

Apper for utvidet virkelighet for sikkerhet

Sikre både sikkerhet og personvern for AR-brukere

Informasjonslekkasje er av stor bekymring for online shoppere, og skjer når avslørende informasjon om en bruker gis til uautoriserte parter. Dette gjelder spesielt for nettbutikker med mobilapper som krever brukernes personlige identifikasjon, data som kan identifisere en bruker, bankdetaljer og lignende.

Dette er grunnen til at AR-shoppingapper må legge vekt på og understreke viktigheten av personvern og sikkerhet for brukerne. I denne linjen må disse appene oppfylle lokale, nasjonale og regionale forskriftssamsvar for behandling av brukerdata samt overholdelse av personvernlover, og bør også tillate brukere å administrere hva eller hvor mye data som kringkastes utenfor applikasjonen.

Tilbyr et enkelt grensesnitt for AR-kunder

Den siste utfordringen som er verdt å nevne er en som involverer AR-shoppingapplikasjonens design. Akkurat som med alle mobilapper, bør applikasjoner utformes med et enkelt, intuitivt brukergrensesnitt. Jo mer brukervennlig, jo bedre, da alt som kan forvirre brukere, også kan få dem til å avinstallere applikasjonen raskt og aldri bruke den igjen.

Komponenter som språklokalisering, enkle instruksjoner for appbruk og detaljer om spesialfunksjoner er de viktigste prioriteringene i dette tilfellet, og det samme gjelder funksjoner som kan gjøre brukerens handleopplevelse friksjonsfri og engasjerende.

Fremtiden til AR-shoppingapper

Etter hvert som flere og flere forhandlere overvinner utfordringene med å ta i bruk og støtte levedyktige AR-shoppingapper, vil bredere adopsjon blant forhandlere sikkert skje over tid. Dette betyr at konkurransen blant forhandlere om den beste produktopplevelsen så vel som markedsføring bare vil øke, og kappløpet om å videreutvikle denne nye mobilteknologien vil være i full gang.

Det betyr også at etterspørselen etter rimelige og allsidige løsninger for å lage 3D-modeller for AR-shoppingapper vil utvikle seg, og at forhandlere bør begynne å vurdere disse løsningene før heller enn senere.

Hos PhotoRobot har vi hatt øynene opp for denne prisen i noen tid, og våre allsidige verktøy for produktfotografering er designet for hver produktfotograferingsoperasjon fra stillbilder, til 360-graders spinnbilder eller skanneprodukter for 3D-modeller og AR / VR-gjengivelse. For å lære mer, kontakt oss i dag for en gratis konsultasjon med en av våre spesialiserte løsningsteknikere.