KONTAKT OSS

PhotoRobot: Fleksible verktøy for produktfotografering i e-handel

Suksess i netthandel og med online markedsplasser dreier seg alle om kundetillit, og en måte markedsplasser etablerer denne tilliten på er gjennom visuelt rikt produktinnhold av høy kvalitet. Jo mer realistisk du kan gjenskape handleopplevelsen i butikken, jo mer sannsynlig er det at kundene har tillit til kjøpet, foretar flere kjøp og til slutt returnerer færre produkter. Og med all konkurransen blant online markedsplasser, forventer kjøpere ikke bare detaljrike produktbilder, de krever det ofte før de til og med vil vurdere å kjøpe.

Generer høyere engasjement med sterkere e-handelsbilder

I e-handelsproduktfotografering må merkevarens bilder være perfekte for å tiltrekke seg online-kunder og øke salget. Kundene forventer visuelt rike bilder med høy oppløsning som de kan se fra mange vinkler og zoomer, samtidig som de holder seg i klart fokus.

Når en markedsplass gir dette, er det mer sannsynlig at selgerne genererer høyere inntekter og også for å redusere den totale avkastningen. Kunder vil ha mer tillit til sine kjøp så vel som på markedet, og det vil til slutt være mer sannsynlig at de blir gjentatte kunder.

Hos PhotoRobot er målet vårt å gi studioer produktbilder verktøy og løsninger, ikke bare for å produsere konsistente bilder av høy kvalitet, men også for å spare tid og kostnader på fotoshoots, bildepostbehandling og datalagring og administrasjon.

Bærbar skjerm som viser sykkel shopping side.

Produktbilder fra studioet, til kunden, til salg

Uansett størrelsen på prosjektet, er PhotoRobot katalog over maskinvare-, programvare- og datahåndteringsverktøy designet for å hjelpe fotografer med å fange de perfekte stillbildene, 360-graders produktfotografering og fotogrammetri 3D-modeller av produkter av alle størrelser på rekordtid. 

Vi tror fremtiden for produktfotografering av e-handel er i verktøy som vil redusere kostnadene og spare tid på mer rutinemessige oppgaver som filhåndtering og innholdslevering.  Når du kan gjøre dette, gir du fotografer mer tid til å fokusere på det de elsker - de mer kreative elementene i fotograferingen, fra belysning til produktposisjonering og innstilling av den ideelle scenen.

Våre verktøy er heller ikke bare designet for profesjonelle fotografer. Selv "amatørfotografer" kan dra nytte av PhotoRobot løsninger, da programvaren vår tillater forhåndsinnstillinger for kategorier som kan brukes på et bredt spekter av produktfotografering.

Disse forhåndsinnstillingene gjør det mulig for fotografen å automatisere repeterbare oppgaver, fra å utløse kameraskodder og strobebelysning til å kontrollere bordrotasjon og mer, alt for å hjelpe fotografer med å produsere konsekvente bilder av høy kvalitet med elementer av lignende størrelse, form og gjennomsiktighet.  Dette gjelder til og med for 360 graders fotografering og 3D-modellering, som, takket være utviklingen innen automatiseringsteknologi, aldri har vært enklere eller rimeligere å mestre.

360 graders fotograferingsløsninger

Med 360 graders fotografering og 3D-modellering for netthandel er målet klart: gi kundene mer, selg mer. Dagens online shoppere ønsker den handleopplevelsen i butikken. De vil forestille seg å holde et produkt i hendene, snurre det rundt og se det fra forskjellige vinkler før de kjøper.

Når en online markedsplass kan tilby dette, føler ikke bare kundene mer tillit til kjøpene sine, men det er også mindre sannsynlig at de returnerer produkter, noe som til slutt genererer høyere inntekter for markedet. 360-graders bilder og 3D-spinnmodeller er så realistiske som du kan få i et digitalt format, slik at du kan vise frem produkter fra alle vinkler og zoomer på en morsom og interaktiv måte. Shoppere vil kunne zoome inn i fantastiske detaljer og spinne produkter slik de vil, akkurat som de ville gjort hvis de handlet personlig. Igjen, gi mer, selg mer. 

Oppdag mer om automatisert e-handelsproduktfotografering

Det har aldri vært enklere å produsere produktbilder av høy volum og høy kvalitet. Hos PhotoRobot er våre supportspesialister klare til å utstyre alle størrelser studio med utstyret de trenger for jobben. Vi har detaljert dokumentasjon for IT-team og klar støtte for å sikre nullfriksjonsintegrasjon av PhotoRobot løsninger i studioet ditt.

Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan du kan skyte mer og jobbe mindre. Vårt oppdrag er å hjelpe deg med å forbedre arbeidsflyten i studio og nå målene dine raskere og enklere, alt takket være PhotoRobot maskinvare- og automatiseringsprogramvare.