Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke på "Godta", samtykker du til bruk av ALLE informasjonskapsler. Du kan når som helst gå til Innstillinger for informasjonskapsler for å gå gjennom innstillingene dine og gi kontrollert samtykke.

Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.

Oversikt over personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for bedre navigering på nettstedet. Av disse informasjonskapslene lagres de som er kategorisert etter behov i nettleseren din. Disse nødvendige informasjonskapslene er avgjørende for de grunnleggende funksjonene på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Alle nødvendige informasjonskapsler lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du kan også velge bort disse informasjonskapslene, men å velge bort noen kan ha en effekt på nettleseropplevelsen din.

+
Funksjonell

Alle nødvendige informasjonskapsler er avgjørende for riktig funksjonalitet på nettstedet. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Alltid aktivert
+
Informasjonskapsler for markedsføring

Ved å godta bruken av informasjonskapsler med det formål å markedsføre, samtykker du til behandlingen av informasjonen din angående din bruk av nettstedet vårt for Google Ads. På denne måten kan Google vise relevante PhotoRobot annonser under nettsurfingen din. Du kan når som helst velge bort informasjonskapsler med det formål å markedsføre ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

+
Analytics

Analytiske informasjonskapsler er i bruk for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Disse informasjonskapslene bidrar til å gi oss informasjon om antall besøkende, fluktfrekvens, trafikkilde, etc.

Lagre og godta
Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
Ta kontakt

Utvidet virkelighet for online detaljhandel og e-handel

Augmented Reality (AR) for online detaljhandel og e-handel øker raskt i popularitet, og gir nettbutikker og e-tailers et nytt format for å berike produktopplevelsen. AR er nyttig for oppgaver som å formidle tilleggsinformasjon om et produkt, projisere og tilpasse objekter i livsstørrelse til et rom, eller vise hvordan de mange bevegelige delene av et stykke komplekst maskineri kan fungere. Dessuten, med bredere bruk av AR-apper for shopping både i butikken og på nettet, blir AR mer og mer kjent for dagens forbrukere og mer sannsynlig å bli en betydelig salgsdriver for online detaljhandel og e-handel.

Øk online salg med utvidet virkelighet for detaljhandel og e-handel

Augmented Reality-apper for detaljhandel og e-handel på nettet har et stort potensial for å øke salget og forbedre inntektene. De ser også en økning i levedyktighet og investering, ettersom store giganter i teknologibransjen som Google, Apple, Facebook, Microsoft og andre nå investerer seriøse penger i å fremme AR-teknologi.

Slik gir du deg en idé:

  • Googles Tango Project var en tidlig innsats for å bringe AR til telefoner. Mens Tango aldri helt fungerte, fortsatte Google å investere med slike som Alibaba, J.P. Morgan og andre i en amerikansk oppstart, Magic Leap. Dette AR-sentriske prosjektet har sett overdådige mengder finansiering, totalt $ 2.6 milliarder over 9 runder, og er en av de mest sette AR-oppstartene på markedet i skrivende stund.
  • Apple Inc. har lansert en plattform for å utvikle Augmented Reality for iOS-enheter, kjent som ARKit, som nå støtter regelmessige oppdateringer og inkluderer nye funksjoner.
  • Facebook kjøpte rettighetene til Oculus Rift, nå kjent som Oculus VR, og betalte over $ 2 milliarder USD for oppkjøpet.
  • Snapchat, før den ble overtakt av Facebook, kjøpte en israelsk-basert AR-oppstart, Cimagine Media, for et sted mellom $ 30-40 millioner i 2016.
  • Da har du andre programvareselskaper som Microsoft med HoloLens 2 og IBM også i AR-markedet, utvikler sine egne løsninger og fremmer forskning i sektoren.

Dette er bare noen av de mange eksemplene på investeringer som går inn i Augmented Reality. Mange analytikere var faktisk prosjekttall for AR-markedet et sted mellom 100-130 milliarder dollar i 2020.

Brukstilfellene for AR i online detaljhandel og e-handel er mange. Kunder i dag kan bruke AR-teknologi i butikken for å sammenligne priser eller lære mer om produkter i hyllene. Deretter kan Internett-kunder bruke AR-apper for å se om for eksempel møbler ikke bare matcher, men også passer inn i hjemmene deres. De kan til og med tilpasse, samhandle med og tilpasse gjenstander, prøve klær virtuelt eller se hvordan elementer fungerer. 

Produktside for utvidet virkelighet

Fordeler med å bruke Utvidet virkelighet i detaljhandel og e-handel

Akkurat som med all produktfotografering for e-handel og nettbutikk, er målet til slutt å øke konverteringsfrekvensene og redusere den totale avkastningen. Dette betyr å levere innhold som ikke bare imponerer nettkunder. Innholdet må også gi all viktig informasjon forbrukerne trenger for å være trygge på å kjøpe online.

Det er her AR-innhold kan gi mange fordeler for bedrifter, markedsføring, tjenester og spesielt innen online detaljhandel. AR gir nettbutikker og e-tailers et nytt format for å levere mer detaljert og intuitiv produktinformasjon til kundene. Det gjør produktopplevelsen mer interaktiv og oppslukende generelt, og dette reflekterer godt på merkevarer og bidrar også til å etablere merkevaretillit.

Gi en mer interaktiv brukeropplevelse med AR

Med Augmented Reality-shoppingapper kan kunder bli både innholdsforbrukere og innholdsskapere. AR gir brukerne muligheten til å samhandle personlig med, tilpasse og tilpasse både offline- og online-produkter. 

  • For online produkter tillater AR brukere å se elementer uansett og hvor de måtte ønske.
  • Brukere kan endre farger, størrelser, stiler og design av elementer de blar gjennom.
  • For kjøp i butikken krever varer med AR-opplevelser bare en rask skanning av en QR-kode eller produkt-ID-nummer for at kundene skal lære mer om lignende varer som er til salgs, sammenligne priser eller til og med finne butikker i nærheten som kan ha produktet tilgjengelig.

Projisere produkter til virtuelt rom

Bruke AR til å opprette innhold som kan tilpasses for hver brukers behov

Fra mobilapplikasjoner til virtuell og utvidet virkelighet – måten kundene bruker teknologi på i dagens verden, former hvordan bedrifter må markedsføre produkter for netthandel og e-handel. Det dreier seg om kjøperen, og etter hvert som kundenes krav vokser, må også merkevareledere se etter å forbedre produktinnholdet for å møte den enkelte kjøpers behov.

I produktmarkedsføring betyr dette at bedrifter trenger mer enn bare høykvalitets, visuelt rike produktbilder. En kunde vil kanskje se et produkt fra alle vinkler eller i et dypt zoomfelt for å sjekke de minste detaljene før de bestemmer seg for om de kjøper.

På den annen side kan det være lurt å samhandle med et komplekst eller tungt element, se hvordan det fungerer eller prøve det ut, alt uten å forlate hjemmet og på enheten som er mest praktisk for dem - enten det er på ett operativsystem eller et annet, på mobil eller på skrivebordet. Det er her du må møte hver brukers ofte varierte behov og gi dem tilpassbare løsninger for hverdagen.

Skann AR-produktopplevelse for QR-kode

Koble nettkunder med trykt innhold

Den neste fordelen med Utvidet virkelighet for online detaljhandel og e-handel er i, tro det eller ei, og bringer nytt liv til å skrive ut produktinnhold. Med selskaper som jobber for å bygge bro mellom trykk og digitalt innhold, er en av hovedutfordringene å forstå hvordan forbrukerne bruker og samhandler med trykt innhold, og AR gir nye fordeler i denne forbindelse.

Data er ikke ofte eller allment tilgjengelig for forbruk av utskriftsinnhold, men ved å legge til AR-funksjoner for å skrive ut annonser og presentasjoner, kan bedrifter få en bedre forståelse av deres trykte engasjement, og deretter kontinuerlig jobbe derfra for å forbedre hvordan de leverer innholdet.

Ta en titt på følgende liste over store merkevarer og selskaper som nå bruker AR-teknologi:

  • Vespa, den verdenskjente italienske scooteren, har nå AR-koder for magasinlesere å skanne, og da kan leserne bygge tilpassbare scootere fra tilgjengelige alternativer: fra farger til stiler og tilbehør.
  • Volkswagen har tatt en virkelig unik tilnærming, eksperimentert med AR og reklametavler. Ved å peke på en AR-app på en av disse reklametavlene, vil kundene se en visning av bilen dukke opp fra plakaten på telefonskjermen.
  • Lego og IKEA har begge begynt å støtte AR i sine trykte kataloger, slik at leserne kan skanne sider for å se hvordan objekter vil se ut i livsstørrelse. Dette innholdet kommer ikke bare til liv, men gir også kundene tilleggsinformasjon, tips for bruk eller et alternativ for å kjøpe umiddelbart.
  • Manor, en sveitsisk-basert forhandler, ligner på Lego og IKEA, og integrert AR i applikasjonen. Nå kan brukere skanne sider fra katalogene sine for å motta videoklipp fra forsideskuddene sine eller for å motta tilleggsinformasjon og ekstra innhold.

AR-visningsprogram for mobilenheter

Overvinne språkbarrierer for å appellere til et globalt marked

En annen utfordring for online detaljhandel og e-handel er å appellere til et globalt marked, og på dette området kan Augmented Reality bidra til å bygge bro over språkbarrieren. Språkutfordringer kan ikke bare være tidkrevende og kostbare for selskaper, men også dårlige oversettelser kan koble kundene helt ut og la dem lete etter alternative steder å handle på nettet.

Det er her AR og oversettelsesprogramvare blir en fordel. Spesielt med internasjonale selskaper og salg kan AR gi verdifull og nøyaktig informasjon på mange språk på tvers av alle kanaler, fra teammedlemmer ned til kunden.

Ting som tekniske demonstrasjoner av komplekse produkter eller maskiner, presentasjon av tegninger og 3D-modeller, forbedring av brukerhåndbøker eller omtrent alt som krever mer informasjon og behovsoversettelse for et globalt publikum, kan berikes med dagens AR-teknologi og AR-apper.

Bruke AR til å øke forbrukernes tillit, utløse kjøp og redusere samlet avkastning

Til syvende og sist er målet med å bruke 3D-modeller og AR-teknologi for e-handelsapper og online detaljhandel å få kundene til å føle seg tryggere på produktene, utløse kjøp og redusere generell avkastning. 

Dette blir mer sannsynlig å skje i dagens verden hvis du gjør produktopplevelsen mer interaktiv, informativ og skreddersydd til kundens behov. På denne måten er forbrukernes nysgjerrighet ikke bare fornøyd, men også det virkelige produktet lever ofte opp til kundens forventninger og fører til mindre avkastning generelt.