Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke på "Godta", samtykker du til bruk av ALLE informasjonskapsler. Du kan når som helst gå til Innstillinger for informasjonskapsler for å gå gjennom innstillingene dine og gi kontrollert samtykke.

Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.

Oversikt over personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for bedre navigering på nettstedet. Av disse informasjonskapslene lagres de som er kategorisert etter behov i nettleseren din. Disse nødvendige informasjonskapslene er avgjørende for de grunnleggende funksjonene på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Alle nødvendige informasjonskapsler lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du kan også velge bort disse informasjonskapslene, men å velge bort noen kan ha en effekt på nettleseropplevelsen din.

+
Funksjonell

Alle nødvendige informasjonskapsler er avgjørende for riktig funksjonalitet på nettstedet. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Alltid aktivert
+
Informasjonskapsler for markedsføring

Ved å godta bruken av informasjonskapsler med det formål å markedsføre, samtykker du til behandlingen av informasjonen din angående din bruk av nettstedet vårt for Google Ads. På denne måten kan Google vise relevante PhotoRobot annonser under nettsurfingen din. Du kan når som helst velge bort informasjonskapsler med det formål å markedsføre ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

+
Analytics

Analytiske informasjonskapsler er i bruk for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Disse informasjonskapslene bidrar til å gi oss informasjon om antall besøkende, fluktfrekvens, trafikkilde, etc.

Lagre og godta
Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
Ta kontakt

PhotoRobot Viewer - 2D / 3D / 360 Produkt Image Hosting

Vert e-handelsbilder i 2D / 3D / 360 med PhotoRobot Viewer, som nå støtter bildegallerier sammen med spinn, hot spots og panoramaer.

e-handel Image Hosting - PhotoRobot Viewer

I tillegg til å være vert for 360 spinn og 3D-modeller, tilbyr PhotoRobot Viewer nå flere måter å presentere produkter på nettet. Nye funksjoner gjør det mulig for brukere å være vert for e-handelsbildegallerier med miniatyrnavigering, og konfigurere hot spots i 360 spinn. Vi har også lagt til støtte for interiørpanoramaer, som finnes i Car Studio 360 og en Carpet & Flooring Visualizer.

Er du klar til å se den nye og forbedrede PhotoRobot Viewer i aksjon? Nedenfor er en introduksjon til våre oppdaterte funksjoner for produktbildehosting. Vi deler hvert alternativ i detalj, sammen med deres mange brukstilfeller for e-handelsfotografering.

eCommerce 2D / 360 / 3D produktvisningsfunksjoner

Integrert produksjon, administrasjon og publisering

PhotoRobot Viewer integreres direkte i produksjonslinjen, og gir ett system som sentraliserer alle dine digitale eiendeler. Dette er ulikt mange av dagens løsningsleverandører, som photoshooter på en plattform og publiserer på en annen. Deres tilnærming gjør digital kapitalforvaltning både tidkrevende og dyrt. 

Med PhotoRobot er alt klart for umiddelbar publisering etter opptak for å spare tid og frigjøre menneskelige ressurser. Det er ingen bytte fra ett system til det neste, eller kopiering og publisering av filer manuelt (eller via skript). Alt brukerne fanger opp på systemet er umiddelbart klart for opplasting og automatisk publisering via skyplattformen.

Brukere er vert for bildegallerier, packshots, 360 spinn og flere produktkonfigurasjoner alt på et enkelt grensesnitt. Et skybasert, globalt Content Delivery Network (CDN) gir skalering i sanntid, noe som sikrer perfekt oppløsning på piksler på alle sluttbrukerenheter. Det er også enkel integrasjon med e-handelseksportstrømmer, bildeoptimalisering og støtte for JSON- og XML-formater.

PhotoRobot produksjonsprosessen for produktfotografering

Stillbilder, 360-bilder og 3D-grafikk på ett enkelt grensesnitt

Det nye PhotoRobot Viewer-grensesnittet tilbyr ulike bildevertsalternativer for å imøtekomme forskjellige virksomheter og deres produkter. Nå kan brukere være vert for komplette gallerier med e-handelspakker og markedsføringsvinkler sammen med 360-tallet og andre utganger på en side. 

Visningsfunksjoner gir tilgang til hver type bilder via knapper på siden eller miniatyrnavigering. Funksjoner for dynamisk lasting sørger deretter for at seeren og alle bilder lastes inn raskt og effektivt. I mellomtiden kan besøkende på siden se alle produktbildene dine, med full støtte for dyp zoom, makrobilder, hot spots og mer.

Vertskap for nettstedsbilde

Tilpassbare produktvisualobjekter i 360 og 3D

PhotoRobot er SpinViewer er en 360 graders produktviser som er vert for spinnbilder som er kompatible på alle enheter. Det gjør det mulig for forbrukerne sanntidskontroll og konfigurasjon av 360 spinn med én rad og flere rader. Funksjonene inkluderer alternativer for å konfigurere objektfarge, bakgrunnsfarge, rotasjonshastighet og retning og produktstørrelse. 

SpinViewer kan bygges inn på ethvert produkt eller nettside, og har ubegrenset antall visninger og dataoverføring, uten ekstra utgifter. Brukere faktureres kun i henhold til datalagringen de trenger. Til gjengjeld tilbyr SpinViewer en av de raskeste og mest intuitive 360-bildevisningsteknologiene på markedet. Animasjoner kan enkelt tilpasses, med flere parametere for å tilby en løsning for ethvert merke eller produkt.

Alternativer for spinn
Objektfarge
0
Bakgrunn
0

Fart
0
Størrelse
0
Retning

I tillegg sikrer verktøy for administrasjon av digitale ressurser at alt produktinnhold er sikkert lagret, søkbart og distribuerbart på nytt. Faktisk, hvis du bruker PhotoRobot Cloud Platform, er ingen filoverføring nødvendig fra fangststadiet til publisering. Brukere kan være vert for innhold på sine e-handelsnettsteder og apper umiddelbart og automatisk etter bildeopptak.

360 graders produktvisningspunkter

Hot spots er områder med 360 spinn, for eksempel nærbilder eller fremhevede funksjoner som tilfører verdi til produktinnholdet. Nærbilder formidler ofte intrikate detaljer, mens en grunn dybdeskarphet kan fremheve forskjellige aspekter ved et objekt. Aktiveringspunkter kan zoome inn på en logo, vise frem bevegelige deler eller vise skjulte produktfunksjoner. Ulike vinkler kan også produsere forskjellige farger og effekter, hver en mulig kandidat for et hot spot.

For å definere hot spots i visningsprogrammet, velger brukerne bilder fra et produktspinn, eller laster opp sine egne bilder. Produktspinn består vanligvis av 24 eller 36 bilder, men kan også være langt større i antall. Brukere velger hot spots, redigerer om nødvendig og genererer spinn i programvaren. 

Programvaren oppretter deretter 360 sammen med sine hot spots som en innebygd javascript-kode. Kopier og lim inn denne koden for å distribuere bilder på en hvilken som helst nettside eller produktside, eller via plugin-moduler for e-handel. Forbrukerne kan deretter se produktspinn på hvilken som helst enhet eller nettleser, og velge hot spots for å se mer detaljert.

Gallerivisning med miniatyrnavigering

Den nye og forbedrede PhotoRobot Viewer gjør det nå mulig for merkevarer å være vert for hele produktgallerier med stillbilder på nettet. Miniatyrbilder av bilder gir rask navigering i gallerier, og laster inn enkeltbildebilder i full størrelse med et museklikk. Last opp en hvilken som helst vinkel eller bilde for visning: foran, bak, profil, topp, bunn og makro.

Nyttig i moteproduktfotografering, og for elementer som fottøy, solbriller og til og med biler, har en galleriviser som mål å informere. De hjelper forbrukerne til å bedre visualisere og forstå produktet fra sine fine detaljer til unike funksjoner og salgsargumenter. Disse kan være tekstur eller materiale, eller komplekse tekniske komponenter i en bil eller et maskineri.

Støtte for panoramavisning

Trenger du å vise frem en bil inkludert bak rattet? Kanskje det er et romdesign med en linje med møbler du vil ha på nettet? Seer-støtte for spesiell, 360-graders Theta-kamerafotografering tillater nettopp det. Ta 360-graders panoramabilder i ethvert innvendig rom, og gi besøkende på nettstedet en omvisning inne.

Bare koble et Theta-kamera til programvarearbeidsområdet, koble til WiFi og ta bilder. Programvaren laster automatisk opp bilder etter fangst, og kan umiddelbart publisere panoramabilder på nettet. Forbrukerne kan da få tilgang til panoramabilder ved å klikke på en visningsknapp, med kontroller for rotasjon og zoom.

Kombiner panoramabilder med bildegallerier, et 360-spinn, flere konfigurasjoner og hot spots for en komplett bilfotograferingsviser. Faktisk liker vi å kalle dette PhotoRobot Car Studio 360, vår oppslukende løsning for online bilfotografering.

Komplett Car Studio 360 visning

Med visningsalternativer for stillbilder, 360 spinn, hot spots og panoramaer, henvender Car Studio 360 seg til bilproduktfotografering. Denne løsningen gjør det mulig for forhandlere, superbutikker, nettbutikker og private selgere å presentere og selge biler på nettet bedre. Det tillater hosting av en-rad og multi-rad 360 bilfotografering sammen med komplette bildegallerier.

Miniatyrnavigering gir rask tilgang til individuelle rammer eller aktiveringspunkter i produktspinnet. Dette fungerer med både en-rad 360s, og med multi-row spin fotografering. Spinn på flere rader kan for eksempel vise bilder fra forskjellige høyder, eller ta en titt under panseret. Det presenterer også ofte et kjøretøy i forskjellige konfigurasjoner, for eksempel med dører lukket i ett spinn og åpent i et annet.

Brukere angir hvilke rammer som skal presenteres i miniatyrbilder, og genererer deretter Car Studio 360. Akkurat som med SpinViewer, er det enkelt å bygge inn på hvilken som helst nettside, og kan vises på alle enheter eller nettlesere. Forbrukerne kan deretter vise biler i 360 grader, og velge miniatyrbilder for å nøye inspisere individuelle vinkler og konfigurasjoner.

Teppe- og gulvvisualiserer - Breno Tepper

Endelig er Carpet & Flooring Visualizer en tilpasset PhotoRobot løsning utviklet i samarbeid med Jakub Klaus for Breno Carpets. Og mens denne seeren er eksklusiv for Breno, presenterer den et annet lydeksempel på PhotoRobot produktvisningsmuligheter. 

Denne romkonfiguratoren gjør det mulig for Breno å presentere sin produktlinje av tepper og tepper i et virtuelt rom. Det tar sikte på å gjøre interiørdesign og hjemmeplanlegging med Breno-produkter enklere og mer interaktive.

Forbrukerne kan bytte mellom forskjellige design og farger, flytte produkter rundt i rommet og bytte gulv. Det er tilpasningsalternativer underveis og miniatyrnavigering for å endre visningen av rommet. På denne måten kan Brenos kunder mikse og matche elementer med interiørdesignet. Knapper bytter forskjellige tepper og tepper inn og ut av rommet, eller laster inn 360 spinn av hvert produkt.

Oppgrader bedriftens produktopplevelse i dag

PhotoRobot Viewer er designet for å støtte våre kunder i all deres automatiseringsdrevne produktfotografering. Alle bildevertsfunksjoner integreres direkte med våre programvarestøttede produktfotograferingsmaskiner for høy gjennomstrømning og høy produktivitet. Uansett om det er for en liten nettbutikk eller en produksjonshall i industriell skala, har PhotoRobot et svar. Fra image hosting til fullt, programvaredrevet produktfotograferingsautomatisering og maskinvare, alt er her.