Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke på "Godta", samtykker du til bruk av ALLE informasjonskapsler. Du kan når som helst gå til Innstillinger for informasjonskapsler for å gå gjennom innstillingene dine og gi kontrollert samtykke.

Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.

Oversikt over personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for bedre navigering på nettstedet. Av disse informasjonskapslene lagres de som er kategorisert etter behov i nettleseren din. Disse nødvendige informasjonskapslene er avgjørende for de grunnleggende funksjonene på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Alle nødvendige informasjonskapsler lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du kan også velge bort disse informasjonskapslene, men å velge bort noen kan ha en effekt på nettleseropplevelsen din.

+
Funksjonell

Alle nødvendige informasjonskapsler er avgjørende for riktig funksjonalitet på nettstedet. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Alltid aktivert
+
Informasjonskapsler for markedsføring

Ved å godta bruken av informasjonskapsler med det formål å markedsføre, samtykker du til behandlingen av informasjonen din angående din bruk av nettstedet vårt for Google Ads. På denne måten kan Google vise relevante PhotoRobot annonser under nettsurfingen din. Du kan når som helst velge bort informasjonskapsler med det formål å markedsføre ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

+
Analytics

Analytiske informasjonskapsler er i bruk for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Disse informasjonskapslene bidrar til å gi oss informasjon om antall besøkende, fluktfrekvens, trafikkilde, etc.

Lagre og godta
Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
Ta kontakt

7 komponenter for å fange det perfekte produktbildet

For både produktfotograferingsstudioer og e-handelsbutikker er det avgjørende å fange det perfekte produktbildet for hver vare på lager. Online shoppere krever i dag medieinnhold av høy oppløsning og høy kvalitet som gir dem visninger av produkter fra forskjellige vinkler og i levende detaljer. I denne guiden forklarer vi de 7 komponentene som går inn for å fange det perfekte produktbildet.

Fotoutstyr og tips for det perfekte produktbildet

Uskarpe eller lavkvalitets produktbilder vil ikke bare koste et forretningssalg, men kan også skade merkevarens omdømme, så det er viktig å fange og bruke bare de beste produktbildene. Et flott produktbilde øker kjøperens tillit ved kjøp, og fører til slutt til høyere salg og færre avkastninger i langsiktig drift. 

Produktbildet skal gjenskape butikkopplevelsen, og plassere produkter i hendene på forbrukeren for å håndtere og undersøke akkurat som de ville gjort i det virkelige liv. De som er ledende innen e-handel vet dette. Fagfolkene setter høye standarder innen e-handel, spesielt med 360 graders produktfotografering

For å holde seg i forkant av konkurransen handler det om å bruke riktig maskinvare, programvare og tilbehør som kan produsere konsistente produktbilder av høy kvalitet som enkelt administreres og distribueres, og på samme måte stimulerer salget. Les videre for de 7 komponentene som går inn for å fange det perfekte produktbildet for e-handelsbutikker, forhandlere og distributører.

Bilde av høy topp sko flat på platespiller.

1. Prepping for produktbildet

For å fange det perfekte produktbildet, er det først og fremst viktig at produktet er i myntetilstand, og for det andre at produktet er plassert perfekt for fotograferingen. Enten fotograferingen er på stedet eller i et profesjonelt produktfotograferingsstudio, er det viktig at produktet ikke blir skadet, spist eller riper før skytingen.

Dette kan være spesielt bekymringsfullt for høyvolum produktfotografering, der det er mange forskjellige elementer som trenger sortering, transport og prepping på kort tid. Det er også bekymringsfullt når du skyter større gjenstander eller maskiner. Det er alltid viktig å være forsiktig når du transporterer et produkt fra lagring til fotostasjonen.

Utover transport må produktet plasseres og være perfekt sentrert for fotograferingen. Det er alltid viktig å få produktet i midten av rotasjonen for å produsere kraftige spinnbilder (eller til og med stillbilder). Ved PhotoRobot bruker vi lasere som automatisk slås på for posisjonering og deretter slås av automatisk når du knipser bilder. Dette forhindrer operatørfeil, og hvis produktet av en eller annen grunn ikke er sentrert perfekt, har vi programvare som er i stand til å nyere en hel gruppe bilder med noen få klikk. Programvaren kan også nyere produkter vertikalt, selv om produktet var feil plassert gjennom hele skytingen.

Noen ganger trenger du ekstra utstyr eller tilbehør, da ikke alle gjenstander står på egen hånd. Du vil ha produktet oppreist på bildet slik at det kan ses fra forskjellige vinkler. For å gjøre dette bruker fotografer ofte noe for rekvisittassistanse. Et eksempel kan være en ledning hengt fra taket som er festet til produktet for å holde det oppreist, eller usynlige plastrekvisitter for å få en vare til å stå alene.

Oransje sko med svart tå stående på glassplate.

2. Fange en ren hvit bakgrunn

Når du tar et produktbilde, er det viktig at produktet settes mot en ren, hvit bakgrunn. Dette gjør ikke bare at produktet skiller seg ut, men det er også et krav hvis du bruker nettbutikker som Google Shopping eller Amazon, som begge krever ren hvit bakgrunn for produktbilder.

Å ta et bilde med hvit bakgrunn krever imidlertid visse triks og en fotografs berøring for å redusere behovet for redigering senere.

På PhotoRobot er en måte vi oppnår dette på ved å bruke et glassbord til produktet og ha et hvitt stoff flere meter unna, også med belysning for å belyse produktet bakfra. Dette oppretter et bilde med en jevn hvit bakgrunn og skisserer det du forventer av Photoshop, og forbereder bildene for automatisert etterbehandling.

Det du ikke vil ha fra et produktbilde, er forvrengte kanter rundt produktet. Når denne effekten, såkalt lysinnpakning, er sterk, er den tydelig synlig selv uten å zoome inn for detaljer, og krever tung redigering senere - om mulig. Dette skjer når produktet er lagt feil mot digitale hvite bakgrunner, og krever redigering og etterbehandling som ikke bare kan være tidkrevende, men også kostbart, spesielt for produktskudd med høyt volum. Når du har en naturlig hvit bakgrunn med stoffet, er det mindre sannsynlighet for at du må gå tilbake og redigere bilder senere.

Det er også flere lystriks som kan brukes til å minimere dette problemet mens du får den perfekte hvite bakgrunnen, men det viktigste elementet å vurdere er bakgrunnsavstand. Dette kan være et vanlig problem med tradisjonelle alt-i-ett"-boksløsninger, der bakgrunnen er en komponent i lysboksen og lysbryting skjer naturlig på grunn av at elementene er for nær bakgrunnen. Hos PhotoRobot forstår vi dette og har bygget løsninger rundt dette.

Bilde av sko med studiolys på begge sider.

3. Oppnå den perfekte belysningen for et produktbilde

Det perfekte produktbildet gjør at produktet skiller seg ut i levende detaljer, med akkurat riktig belysning for å formidle form og en dyp dybdeskarphet. Det bør ikke være uønskede refleksjoner, inkonsekvenser eller overveldende skygger som distraherer forbrukerne fra produktets sanne natur. Og når hver elementoverflate er forskjellig, krever den fotografens kunnskap om hvordan forskjellige elementer reagerer på forskjellige belysningsoppsett.

Det er tre utstyrsdeler som trengs for å fange riktig belysning for produktbilder.

  • Belysningsutstyr,for eksempel strobebelysning, LED-panelteknologi eller DMX-styrte LED-paneler
  • Lysformere, for eksempel diffusorer, honningkamper, reflekser svarte flagg, etc.
  • Ulike tilbehør, alt avhengig av studio, type produktfotografering, etc.

Hos PhotoRobot foreslår vi en rekke løsninger når det gjelder belysning, diffusorer og tilbehør til små til mellomstore og store gjenstander eller tunge maskiner. Med riktig utstyr, oppsett og kunnskap er det mulig å ta konsekvente produktbilder, selv når du tar reflekterende eller gjennomskinnelige gjenstander som kan kreve rekvisittassistanse eller lysere tonede bakgrunner.

3 x 3 produkt foto rutenett av flerfargede sko.

4. Få konsistent produktbildesammensetning

Med produktfotografering for netthandel kan konsistens være kritisk, spesielt for produktgallerier. Alle produktene må se ut som de ville gjort i en butikkvisning, og gjenskape den virkelige shoppingopplevelsen i et online miljø. Opplevelsen kan deretter forbedres med spinn, detaljering, 3D-modellering og mer, men hovedmålet er først å fange konsekvente produktbilder som kan brukes til senere å adressere disse vertikalene.

For å gjøre dette begynner det hele med forberedelse, og dette kan være et av de mest tidkrevende elementene i produktfotografering. Det tar tid å pakke ut, transportere og klargjøre produkter og sette fotograferingsscenen, samt å fullføre opptak og etterbehandling.

Og selv om ikke mye kan gjøres for å redusere forberedelsestiden, er PhotoRobot løsninger designet for å drastisk redusere opptakstiden, noe som gjør det mulig å fange hele sett med bilder for stillbilder, spinnfotografering og 3D-modeller - som krever bare noen få museklikk for å lage konsistente og bemerkelsesverdige online produktpresentasjoner.

På dette tidspunktet kommer alt ned til kameraet. Kameraer med brede linser er best når du tar opp større produkter, mens makrolinser kan brukes til mindre gjenstander. Målet er å fange den samme sammensetningen fra alle vinkler, enten for 360 grader eller stillbilder.

Zoom visninger av sko detaljer: lisser, materiale, såle.

5. Optimalisering av produktbilder for utmerkede zoomfunksjoner

Den neste komponenten for å fange det perfekte produktbildet er å optimalisere bilder for utmerkede zoomfunksjoner. Det handler om å skape en interaktiv opplevelse for forbrukeren, slik at de kan rotere produktet og zoome inn i de fineste detaljene, samtidig som de sikrer at produktbildet er skarpt og i fokus gjennom hele opplevelsen. Det er her bruk av avanserte kameraer med riktig linse kommer inn i bildet for å maksimere bildekvaliteten.

Et problem her er imidlertid at du ofte produserer store bildefiler når du prøver å ta de perfekte bildene for zoomfunksjon. Derfor har PhotoRobot valgt å integrere med et globalt Content Delivery Network (CDN), som kan brukes til å distribuere bildefiler globalt og med maksimal hastighet og oppløsning, dynamisk forberedt på forespørsel og levert basert på seeroppløsning. Dermed lar 360-produktviseren oss drastisk redusere datatrafikk og sideinnlastingstider for å sikre at online-kunder har en positiv opplevelse og øker SEO-verdien på nettsteder. 

PhotoRobot løsninger støtter også tredjeparts hostingtjenester hvis ønskelig, med nullfriksjonsautomatiseringsbakgrunn for å integrere med kundenes eksisterende løsninger når det er nødvendig.

6. Snapping vinkler som best fanger produktet

Å etablere kundetillit i dagens online shoppingverden dreier seg om å vise frem produkter fra forskjellige vinkler for å gjenskape handleopplevelsen i butikken. På samme måte som zoomfunksjoner er viktige, gjelder det samme for hvordan forbrukerne samhandler med, snurrer og viser et produktbilde.

Stillbilder av høy kvalitet fungerer bra for zoom, men de gir bare forbrukerne én visningsvinkel. Når du får et objekt til å snurre, er imidlertid ikke statiske bilder alene nok. Bilder med 360 grader eller spinn krever vanligvis 24, 48 eller 72 stillbilder som alle er kombinert for å lage produktbildet. Det er her du trenger ekstra utstyr, som PhotoRobots ROBOTIC-TURNTABLE for automatisering av produkt og 360 graders fotografering.

7. Automatisering etter produksjon for konsistente produktbilder

En godt utført produktfotografering bør ikke kreve mye etterbehandling etter bildet etter det faktum, men noen ganger kan det være nødvendig å redigere noen vanlige problemer som kan oppstå. En av de vanligste redigeringene som er nødvendige er hvit balansering, og dette er når du trenger å eliminere fargeskjær og gjengi produkter som er hvite i et produktbilde. Grå kort kan brukes som en standardkomponent i arbeidsflyten til PhotoRobot og automatisert etterbehandling for dette. For svært gjennomsiktige produkter er det nødvendig med gråskalaredigeringer.

Ofte kan produkter også kreve "globale redigeringer", som er redigeringer som brukes på tvers av en gruppe bilder. Det kan være at produktet trenger forskjellig metning eller kontrast for å gjøre fargene mer levende, eller du trenger kanskje lokaliserte redigeringer for å fikse et ødelagt produkt.

Konsistens er nøkkelen i produktbilder av e-handel

Når det gjelder å fange de perfekte produktbildene for e-handelsbutikker, distributør og forhandlernettsteder, er hovedkomponenten til suksess i konsistens på tvers av alle produktbildene dine. Online shoppere nyter opplevelsen av digital shopping på samme måte som de liker å handle i det virkelige liv, ved å bla gjennom butikker og sammenligne varer før de kjøper.

Dette er grunnen til at målet for e-handelsbutikker bør være å gi samme kvalitet på produktbilder på tvers av alle de forskjellige plattformene deres. Til syvende og sist, ved å gjøre dette, etablerer du ikke bare merkevaretillit, men har også en sjanse mot konkurransen i en online verden der perfekt produktfotografering er trending og utbredt takket være automatisering som blir betydelig billigere enn tradisjonelle teknikker.