Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke på "Godta", samtykker du til bruk av ALLE informasjonskapsler. Du kan når som helst gå til Innstillinger for informasjonskapsler for å gå gjennom innstillingene dine og gi kontrollert samtykke.

Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.

Oversikt over personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for bedre navigering på nettstedet. Av disse informasjonskapslene lagres de som er kategorisert etter behov i nettleseren din. Disse nødvendige informasjonskapslene er avgjørende for de grunnleggende funksjonene på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Alle nødvendige informasjonskapsler lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du kan også velge bort disse informasjonskapslene, men å velge bort noen kan ha en effekt på nettleseropplevelsen din.

+
Funksjonell

Alle nødvendige informasjonskapsler er avgjørende for riktig funksjonalitet på nettstedet. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Alltid aktivert
+
Informasjonskapsler for markedsføring

Ved å godta bruken av informasjonskapsler med det formål å markedsføre, samtykker du til behandlingen av informasjonen din angående din bruk av nettstedet vårt for Google Ads. På denne måten kan Google vise relevante PhotoRobot annonser under nettsurfingen din. Du kan når som helst velge bort informasjonskapsler med det formål å markedsføre ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

+
Analytics

Analytiske informasjonskapsler er i bruk for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Disse informasjonskapslene bidrar til å gi oss informasjon om antall besøkende, fluktfrekvens, trafikkilde, etc.

Lagre og godta
Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
Ta kontakt

360-graders fotografering og 3D-modeller for e-handel: Hvorfor begge deler?

360-graders fotografering og 3D-modeller er to formater som hjelper toppmerker og forhandlere med å holde seg foran konkurransen i dagens e-handel. Nå i bredere bruk enn noen gang før, beriker disse formatene kundens handleopplevelse, reduserer kostnadene for langsiktig drift og sikrer skalerbarhet for produktinnholdsstrategier.

Forbedre produktopplevelsen med 3D-modeller og 360-graders fotografering

Ofte spør PhotoRobot kunder om de trenger både 360-graders fotografering og 3D-modeller for e-handel og nettbutikker. Svaret på dette avhenger ofte av en rekke variabler, men sannheten er at hvert merke og forhandler kan dra nytte av å gjøre begge deler. 

Nå rimeligere og tilgjengelig enn noensinne, gir interne produktfotograferingsløsninger for 360-graders fotografering og 3D-modellering merkevarer og forhandlere muligheten til å lage en produktinnholdsstrategi som vil være kostnadseffektiv, effektiv og skalerbar over langsiktig drift. 

Tross alt beveger fremtiden for e-handelsfotografering seg nå mot utvidede og virtuelle virkelighetsaktiverte produktutstillinger, oppslukende og engasjerende nettbutikker, interaktive webopplevelser og fotorealistiske produktgjengivelser. Dette betyr at for å forberede seg på fremtiden og opprettholde et konkurransefortrinn, bør hvert merke og forhandler ha en digitalisert produktinnholdskatalog bestående av 360-graders spinnbilder, produktvideoer og 3D-modeller.

Videre trenger ikke selskaper å investere mye ekstra for å tilby online shoppere alt ovenfor, spesielt hvis de allerede har et online produktutstilling av 3D-bilder. Dette oppnås ved å bruke kataloger med 360-graders bilder for å kompilere data og bygge eller forbedre på 3D-modeller, noe som gjør prosessen ikke bare enklere, men også rimeligere. Det er også nå et bredere utvalg av kvalitetsleverandører av 3D-modellering og gjengivelse, samt mange plattformer for hosting av 3D-modeller og gjengivelser på nettet.

Dataskjerm som viser bilder av veske.

Hvorfor bruke 360-graders fotografering?

360-graders produktfotografering brukes til å skape et interaktivt "spinn" som består av høyoppløselige stillbilder som viser alle vinkler av et produkt. Ved å samle spinnbilder samler merkevarer og forhandlere et vell av digitale data de kan bruke til alle fremtidige markedsføringsbehov, fra butikkdisplayer og brosjyrer, til reklamekampanjer, nettbutikker og til og med 3D-gjengivelser for utvidet virkelighet og virtuell virkelighet. Denne verktøykassen betyr at bedrifter får alt de trenger for fremtidige, repeterbare handlinger i en engangsfotografering. 360-graders fotografering gir kundene et interaktivt 3D-produkt som de kan spinne fra side til side og fra topp til bunn, samt zoome inn og ut for detaljer, noe som til slutt holder kundene på sider lenger.

Flere vinkler av håndveske med zoom inn i detaljer.

Forbedre kundens opplevelse med fotorealisme

Å drive salg og øke inntektene i e-handel dreier seg om profesjonalitet, digital presentasjon og produktinnhold av høy kvalitet. Produktene trenger ikke bare å se livaktige ut, men bør også gjenskape handleopplevelsen i butikken, og etterlater ingen detaljer til kjøperens fantasi. Det er her 360-graders produktbilder skaper elementet av fotorealisme som er så kritisk for salg, og også får selskaper til å se mer profesjonelle ut for å etablere merkevaretillit og oppmuntre kjøperens tillit.

Replikere handleopplevelsen i butikken med 360-graders bilder

Videre, når 360-graders innhold er rikt i detalj og høy kvalitet, er det ikke bare mer sannsynlig at nettbutikker går inn i kjøpsmodus, de er også mindre sannsynlig å returnere produkter generelt. Dette går tilbake til å overlate ingenting til fantasien. I 2019 konkluderte en studie fra Marketing Science Institute med at produkter i butikken ble returnert med en mye lavere frekvens enn produkter kjøpt på nettet, da kundene hadde muligheten til å undersøke produkter i hånden for kvalitet. Dette betyr at for produktinnholdsstrategier, kvalitet og digital presentasjon må fremfor alt være topp prioriteter for merker og nettbutikker for å øke salget samtidig som avkastningen reduseres og bunnlinjen forbedres. 

Berike nettleseren og mobilopplevelsen

360-graders bilder er nå også rimelig og enkelt for merkevarer og forhandlere å integrere i nettbutikkene sine. PhotoRobot er 360 Product Viewer, for eksempel, kommer uten kostnad og kan enkelt og raskt legges til hvilken som helst nettbutikk for å vise produktspinn. Videre tilbyr den sømløs integrasjon for nettleseren og mobilopplevelsen, noe som betyr at online-kunder har en lignende opplevelse uansett om de handler fra skrivebordet eller på farten.

Kostnadskutt og skalerbar

Enten du søker etter interne 360-graders produktfotograferingsløsninger eller for tredjepartsleverandører, trenger det ikke være dyrt å oppfylle dine 360 fotograferingsbehov. PhotoRobot har levert verktøy og tjenester til produsenter, distributører og e-tailers i årevis, og hjulpet dem med å nå sine produktinnholdsmål eller for å øke sin egen studioarbeidsflyt. Uansett hvor mange produktbilder du trenger på nettet per dag, er PhotoRobot mål å hjelpe bedrifter med å møte gjennomstrømningsbehov og raskt distribuere visuelt produktinnhold på nettet.

Bildeeksempel på å legge til tredje dimensjon.

Fordelene ved å bruke 3D-modeller

For det første, hva er egentlig en 3D-modell eller gjengivelse for e-handel? Inntil nylig ble en 3D-modell oftest brukt til å lage grafikk for film eller utvikle videospill. I dag, på grunn av fremskritt innen teknologi og fremveksten av flere og flere plattformer som tilbyr eller er vert for 3D-modeller og gjengivelse, brukes flere og flere 3D-modeller i digital annonsering og markedsføring, spesielt for online markedsplasser, e-tailers og leverandører. Disse modellene er spesielt nyttige for produkter som møbler og hjemmevarer, da kjøpere kan bruke utvidet virkelighet til å projisere digitalt og plassere gjenstander i hjemmet for å bestemme om de passer eller samsvarer med miljøet.

Du trenger ikke å pakke og sende et fysisk objekt

Den neste fordelen med å bruke 3D-modeller for e-handel er i det faktum at produkter ikke trenger å sendes før kundene ser eller større produkter. Tenk deg å prøve å selge et komplekst stykke tungt, teknisk utstyr. I stedet for å flytte dette utstyret til et utstillingslokale eller transportere det til en kunde for en demonstrasjon, kan du i stedet bruke utvidet virkelighet til ikke bare å vise den potensielle kunden en modell av produktet i livsstørrelse, men også inkludere tilleggsinformasjon om komplekse komponenter i utstyret. Du kutter også kostnader og tid på all emballasje, frakt, distribusjon og oppsett involvert.

Eksempel på produktprojeksjon med utvidet virkelighet.

Forbedret kundeopplevelse

3D-modeller lar kundene forestille seg produktet og oppleve det på en måte som ligner på hvordan de ville i butikken, eller enda bedre, som de ville gjort i sitt eget hus. 3D-modeller kan projiseres til å "stå" på plass og vises i detaljer og farger i livsstørrelse. Se for deg en shopper som prøver å finne den perfekte størrelsen og fargestolen som passer og utfyller deres nye stueskjema. I stedet for å måtte måle og sammenligne dimensjoner og bruke bilder på nettet, kan de projisere stolen direkte inn i stuen for å teste ut forskjellige størrelser, farger eller til og med helt forskjellige møbler. Det gir nytt, interaktivt liv til kundeopplevelsen, og dessuten er det morsomt for kundene og får selskaper til å se ut som om de virkelig verdsetter kunden og produktopplevelsen.

3 x 3 rutenett med veskebilder fra forskjellige vinkler.

Opprette 3D-modeller med visuelt rike 360-graders bilder av høy kvalitet

Bruke 360-graders bilder for å spare tid på å konstruere 3D-modeller

Uten høykvalitets 360-graders produktbilder vil 3D-modeller lide, så det er avgjørende at selskaper skaper og opprettholder et rikt bibliotek med digitale eiendeler. Tidligere var det tidkrevende å lage 3D-modeller, ofte gjort for hånd, og krevde fagfolk på høyt nivå og spesialisert programvare for å gjøre jobben. I dag, og takket være utviklende strategier i 3D-modellering, kan 360-graders fotografering nå gjøre hele prosessen mye enklere, rimeligere og mer effektiv.

Ekstra bilder fører til bedre 3D-modeller

Prosessen med fotogrammetri gjør det mulig for designere av 3D-modeller å bruke 360-graders bilder for å lage og forbedre på 3D-modeller og gjengivelser. Dette skyldes det faktum at med 360-graders fotografering blir mange, noen ganger hundrevis av bilder tatt i en fotosesjon, og alle disse individuelle bildene kan deretter syes sammen med fotogrammetribasert programvare. Når dette kombineres, danner og forbedrer dette bildet 3D-modeller.

Opprette skalerbart produktinnhold

Sluttspill, målet i digital markedsføring er å alltid skape ikke bare kvalitet, men dessuten skalerbare innholdsstrategier som kan holde merkevarer og forhandlere foran tidene og foran konkurransen. I denne forbindelse er veien videre uten tvil å lage et depot med 360-graders fotografering som skal brukes enten nå eller senere for 3D-modeller, gjengivelse og utvidet og virtuell virkelighet-opplevelser. Disse produktopplevelsene er det som vil definere suksesshistorier for netthandel og e-handel i den raskt nærliggende fremtiden, og de vil også hjelpe merkevarer med å etablere sin profesjonalitet og troverdighet blant det økende utvalget av dagens online markedsplasser, leverandører og e-tailers.

Hvis du vil lære mer om fotografering for e-handel, 360-graders produktfotografering, 3D-modeller eller gjengivelser, kan du gjerne besøke PhotoRobot bloggen for flere artikler som dette, eller nå oss i dag for å snakke med en av våre eksperter og se om noen av løsningene våre kan oppfylle dine produktfotograferingsbehov.