Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke på "Godta", samtykker du til bruk av ALLE informasjonskapsler. Du kan når som helst gå til Innstillinger for informasjonskapsler for å gå gjennom innstillingene dine og gi kontrollert samtykke.

Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.

Oversikt over personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for bedre navigering på nettstedet. Av disse informasjonskapslene lagres de som er kategorisert etter behov i nettleseren din. Disse nødvendige informasjonskapslene er avgjørende for de grunnleggende funksjonene på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Alle nødvendige informasjonskapsler lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du kan også velge bort disse informasjonskapslene, men å velge bort noen kan ha en effekt på nettleseropplevelsen din.

+
Funksjonell

Alle nødvendige informasjonskapsler er avgjørende for riktig funksjonalitet på nettstedet. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Alltid aktivert
+
Informasjonskapsler for markedsføring

Ved å godta bruken av informasjonskapsler med det formål å markedsføre, samtykker du til behandlingen av informasjonen din angående din bruk av nettstedet vårt for Google Ads. På denne måten kan Google vise relevante PhotoRobot annonser under nettsurfingen din. Du kan når som helst velge bort informasjonskapsler med det formål å markedsføre ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

+
Analytics

Analytiske informasjonskapsler er i bruk for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Disse informasjonskapslene bidrar til å gi oss informasjon om antall besøkende, fluktfrekvens, trafikkilde, etc.

Lagre og godta
Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
Ta kontakt

En endring i balanse: Fra murstein og mørtel til online detaljhandel

Ser verden slutten på murstein og mørtel detaljhandel? Det korte svaret er nei. I detalj er det mer komplisert, men e-handel blomstrer merkbart i sammenligning. Forbrukernes handleatferd har foreløpig endret seg drastisk. Noen sier til og med permanent. Murstein- og mørtelbutikker finner imidlertid måter å tilpasse seg endringene på. I dette innlegget vil vi se nærmere på endringene i handleatferd, og på hvordan murstein og mørtel til online detaljhandel tilpasser seg.

Fra murstein og mørtel til online detaljhandel

2020 snudde opp ned på detaljhandelen da den globale pandemien tvang oss alle til å drastisk endre vår daglige atferd, vaner og rutiner. Nå, i 2021, har ikke mye endret seg, spesielt i våre handlevaner og for forhandlere. Mursteinbutikker må fortsatt tilpasse seg voksende forbrukertrender mot online i stedet for butikk. I USA alene økte netthandel med 53% ettersom forbrukervaner reagerte på Covid-19. 

Det ble også rapportert at 45% av forbrukerne hadde produkter levert til hjemmene sine, og 92% bruker "klikk og samle" for å gjøre kjøp på nettet og hente dem personlig eller fortauskant. Raske endringer som disse tvinger nå flere og flere murstein- og mørtelforhandlere til å øke sin digitale tilstedeværelse. De må møte økende etterspørsel, og enda viktigere, for å gjøre opp for nedgangen i inntektene.

Skift til online detaljhandel og netthandel

For å dempe virkningen ser selv tradisjonelt murstein- og mørtelbutikker ut til profesjonell produktfotografering for sine e-butikker, nettsteder og hvor som helst produktene deres vises på nettet. Ved å bruke profesjonelle produktbilder, 2D/ 3D fotorealistiske bilder og mer oppslukende produktopplevelser generelt, finner merkevarer måter å igjen sette produkter "i hendene" av forbrukere. La oss nå se på hvordan merkevarer finner muligheter i motgang, og overgangen fra murstein og mørtel til online detaljhandel i 2021.

Viktige fakta og statistikk om murstein og mørtel vs nettbutikk

Bare for å fange et bedre bilde av det generelle skiftet i murstein og mørtel og online detaljhandel, her er noen få fortellende statistikker.

  • I siste kvartal 2020, NIKE Inc. Chief Executor John Donahue rapporterte et 38% fall i salget som de sa skyldtes nedleggelse av fysiske butikker. NIKE's appbruk og online salg myknet imidlertid den totale nedgangen med en økning på 75%.
  • På samme måte så klesbutikken H&M en massiv nedgang i inntektene med 50%, mens online salg økte med 36%. De har kunngjort mange butikknedleggelser for å kompensere for tapene i inntektene.
  • INDITEX, eier av merker som ZARA, rapporterte en 95% økning i online salg, og som andre kunngjorde nedleggelse av mange av deres fysiske steder i det kommende året.

På tvers av markedet har forbrukernes handleatferd allerede endret seg betydelig siden 2020. Dette er tydelig over hele kloden. Folk handler rett og slett ikke som de en gang gjorde. Hvor lenge disse endringene vil vare er vanskelig å si, men foreløpig er det klart at murstein- og mørtelbutikker har mange endringer å ta tak i.

Reagere på markedstrendene

Produktside fotball cleats

I den nåværende situasjonen er sannheten at det nå har blitt viktig at forbrukerne kan handle på nettet. Det er også like viktig at bedrifter fortsatt kan levere på nettet, selv om de kommer fra murstein- og mørtelrøtter.

Større, mer etablerte virksomheter vil få mer tid og spillerom til å tilpasse seg disse nye markedskravene. For små og mellomstore bedrifter og voksende bedrifter kan imidlertid hvordan de reagerer på det nye klimaet gjøre eller ødelegge virksomheten.

Med flere online forbrukere og forventninger høyere enn noen gang, er standard produktbilder rett og slett ikke nok. Du trenger bilder som skiller seg ut, fanger oppmerksomheten og holder forbrukerne på siden din i stedet for å ta det klikket bort til konkurransen. Produktbilder er ikke bare ansiktet til merkevaren din, de er nå en verdifull salgsdriver i en tid med økt online detaljhandel.

Reagerer på nye forbrukervaner

Med overgangen til online shopping, er en av de viktigste smertepunktene forbrukerne opplever ikke å kunne inspisere produkter fysisk. De må bedømme kvaliteten på merkevaren og produktet med bare merkevarens produktfotografering for å danne sin mening.

Kontrollerbart spinn produkt foto oransje sportssko

Dette betyr at forhandlere skal lykkes, ikke bare trenger de profesjonell produktfotografering på nettstedet sitt, de trenger også produktbilder som ikke overlater noe til fantasien. Produktbilder må være i høy oppløsning, ha dype zoomfelt og må formidle viktig informasjon om produkter slik at forbrukerne kan gjøre sikre kjøp.

For å møte disse kravene konkurrerer merkevarer med produktbilder av høy kvalitet og mer oppslukende produktopplevelser. Disse inkluderer 360 spinnfotografering, e-handel 3D-modeller og visuelle produktkonfiguratorer. Profesjonelt 2D / 3D-produktinnhold som dette kan vise betydelig innvirkning på konverteringsfrekvenser, avkastning og totale inntekter. Enda viktigere, det kan også etablere og forsterke merkevarens digitale image i et marked som skifter for å favorisere online detaljhandel.

Gjør produktbilder til forsiden av merkevaren din

For større bedrifter som allerede har et produktfotograferingsstudio som kjører, er hovedmålet konsistens på tvers av visuelt innhold. For små og mellomstore bedrifter og voksende murstein- og mørtelbutikker er utfordringen imidlertid å finne ut hvor du skal begynne i utgangspunktet.

Profesjonell produktfotografering krever tradisjonelt et studio for preproduksjon, en fotograf for produksjon og bilderedigeringsprogramvare for etterproduksjon. Da trenger du nettverktøyene som PhotoRobot's 360 Product Viewer for å være vert for produktbilder på nettet.

Fotostudioteam og -modell

Dette kan virke som en høy ordre på et stramt budsjett og ikke vite hvor du skal lete. Sikkert, en måte er å leie ut et profesjonelt produktfotograferingsteam, og få dem til å håndtere alle tunge løft. En annen er å finne dine egne interne løsninger for produktfotografering. Selv om disse kan kreve en innledende investering, er avkastningen og skalerbarheten denne ruten gir verdt å vurdere selv for mindre nettbutikker og nettbutikker.

Finne de beste verktøyene for overgangen (Slik kommer du i gang)

Hvis du ønsker å begynne å produsere din egen profesjonelle produktfotografering, eller hvis du vil ha måter å få mer ut av studioet ditt, er PhotoRobot her for å hjelpe. Vi bistår kunder med både lansering og forbedring av produktfotograferingsoperasjoner for e-handel og online detaljhandel.

Våre fotoroboter og vår programvare for kontroll og automatisering er designet for produktfotograferingsoperasjoner i alle skalaer. Hvis det er for en liten nettbutikk eller et fotograferingsstudio i industriell skala, har PhotoRobot løsningene for å møte alle dine krav og mer.

For å finne ut mer om å starte overgangen fra murstein og mørtel til online detaljhandel, eller for å finne ut hva PhotoRobot kan gjøre for merkevaren din, kontakt PhotoRobot i dag.