Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke på "Godta", samtykker du til bruk av ALLE informasjonskapsler. Du kan når som helst gå til Innstillinger for informasjonskapsler for å gå gjennom innstillingene dine og gi kontrollert samtykke.

Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.

Oversikt over personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for bedre navigering på nettstedet. Av disse informasjonskapslene lagres de som er kategorisert etter behov i nettleseren din. Disse nødvendige informasjonskapslene er avgjørende for de grunnleggende funksjonene på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Alle nødvendige informasjonskapsler lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du kan også velge bort disse informasjonskapslene, men å velge bort noen kan ha en effekt på nettleseropplevelsen din.

+
Funksjonell

Alle nødvendige informasjonskapsler er avgjørende for riktig funksjonalitet på nettstedet. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Alltid aktivert
+
Informasjonskapsler for markedsføring

Ved å godta bruken av informasjonskapsler med det formål å markedsføre, samtykker du til behandlingen av informasjonen din angående din bruk av nettstedet vårt for Google Ads. På denne måten kan Google vise relevante PhotoRobot annonser under nettsurfingen din. Du kan når som helst velge bort informasjonskapsler med det formål å markedsføre ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

+
Analytics

Analytiske informasjonskapsler er i bruk for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Disse informasjonskapslene bidrar til å gi oss informasjon om antall besøkende, fluktfrekvens, trafikkilde, etc.

Lagre og godta
Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
Ta kontakt

Profesjonell produktfotografering for e-handelsnettsteder

Når du har profesjonell produktfotografering på et nettsted for e-handel, genererer det tillit, engasjement og også konverteringer i dagens svært konkurransedyktige marked. Dette gjelder både for tilbakevendende forbrukere og for førstegangsbesøkende på nettstedet ditt. Heldigvis, med det siste tiårets fremskritt innen profesjonelt produktfotograferingsutstyr og med interne løsninger nå mer kostnadseffektive, er det oppnåelig selv på et budsjett å skape virkelig profesjonell fotografering for e-handelssider.

Fordeler med profesjonell produktfotografering for e-handelsnettsteder

Selv om det er mange grunner til å bruke profesjonell produktfotografering for nettstedet ditt for e-handel, dreier de seg først og fremst om kunden. I dagens svært konkurranseutsatte marked innebærer dette å bruke rike medier og detaljert produktinnhold som 360-graders spinn, 3D-modeller eller produktvideoer for å skille seg ut i mengden.

Tidligere kunne nettbutikker rett og slett ikke konkurrere med opplevelsen av personlig shopping. Slik er det imidlertid ikke lenger. Med bedre utstyr for produktfotografering og budsjettvennlige løsninger for fotografering for e-handel, er det nå enkelt selv for amatørfotografer og små nettbutikker å produsere iøynefallende, profesjonelt innhold. 

Produktnettsted med spinnbilde av håndveske på skjermen.

PhotoRobot serie roboter for produktfotografering er designet spesielt for dette formålet, og gir selskaper verktøyene og automatiseringsprogramvaren for jobben. Fortsett å lese for å finne ut hvorfor du bør bruke profesjonell produktfotografering på nettstedet ditt for e-handel, og for å finne ut hvordan PhotoRobot kan forsterke produktinnholdet ditt samtidig som du sparer tid og krefter.

Overgå kundenes forventninger med et profesjonelt nettsted

Produktside for pc-visning av ERCO Lightcase.

Med så mange vellykkede markedsplasser, nettbutikker og e-handelsleverandører har dagens kunder en overflod av alternativer for shopping på nettet. Videre er disse kundene oversvømmet med profesjonelle produktbilder som 360 packshots, 3D-modeller og til og med AR / VR-opplevelser, og forbrukerne forventer nå ikke noe mindre. 

Dette utgjør sterk konkurranse i e-handelsmarkedet, og det betyr også at høykvalitets, detaljrike og profesjonelle bilder har stor verdi. For å virkelig engasjere kundene og overgå forventningene, må produktfotograferingen på nettstedet ditt formidle all informasjonen som er nødvendig for å ikke overlate noe til fantasien og for å utløse kjøp.

Fravær av informasjon eller bilder av lav kvalitet vil sannsynligvis vende kundene bort. Med profesjonell produktfotografering blir dette imidlertid mindre bekymringsfullt. Profesjonelt produktfotograferingsutstyr gjør det mulig for merkevarer å ikke bare effektivt oppnå volumet av bilder kundene forventer, men også forbedre den generelle kvaliteten på e-handelsnettstedet.

Generer buzz og øk tilliten til merkevaren din

Hjemmeinnredning sett i mobilvennlig utvidet virkelighet.

Den neste fordelen med å bruke profesjonelle produktbilder for et nettsted for e-handel dreier seg om å generere buzz og tillit for merkevaren din. Kvaliteten på bildene dine bygger tillit, mens høyere mengder profesjonelle bilder og forskjellige innholdsformater kan generere en god del buzz. Dette gjelder spesielt for AR / VR-produktopplevelser, som ser mer og mer bruk i digitale produktmarkedsføringsstrategier.

Buzz-verdige markedsføringskampanjer kan for eksempel innebære en skannbar kode som fører til en interaktiv produktopplevelse i virtuell eller utvidet virkelighet. Ta Coca-Cola for eksempel, som fra og med 2019 omfavnet AR for å gi tilgang til brukere til interaktive historier ved å peke telefonens kamera mot en boks cola.

Dette genererte igjen mye buzz, mens det hadde svært lite å gjøre med selve produktet. Lignende innsats i AR/VR-produktopplevelser har blitt omfavnet av store merker som Nike, Puma, Sephora, LEGO og mer. Noen av disse markedsføringskampanjene markedsfører produktfunksjoner og presentasjon, mens andre ganske enkelt er spennende interaktive opplevelser for å markedsføre merkevaren.

Bruk profesjonell fotografering for å skape interaktive 3D-produktopplevelser

3D-produktbilde av oransje motorsykkel.

En annen fordel med å bruke profesjonell produktfotografering for nettstedet ditt er at du tar alle bildene som er nødvendige for å lage 3D-produktinnhold. Disse formatene inkluderer stillbilder fra forskjellige vinkler, 360 spinn eller 3D-modeller for å bygge AR / VR-opplevelser. Spesielt 360 spinn har blitt vanlig i digitale markedsføringsstrategier og for online markedsplasser som Amazon og Shopify.

360-graders fotografering, som setter sammen en samling profesjonelle bilder for å lage et friksjonsfritt "spinn", lar kundene ikke bare se produkter fra alle vinkler, men også zoome inn i mikroskopiske detaljer. Dette er en måte å gjenskape handleopplevelsen i butikken på, og bidrar til slutt til å bygge tillit til produktene dine og merkevaren din ytterligere.

Spar tid og krefter, og forbedre arbeidsflyten

Fjerning av bakgrunns i brukergrensesnitt for fotoredigering.

Med effektivt fotograferingsutstyr og løsninger for jobben, trenger det ikke å være tidkrevende å ta profesjonell produktfotografering for nettstedet ditt. I mange tilfeller, og spesielt med PhotoRobot fleksible verktøy for e-handelsproduktfotografering, blir prosessen uanstrengt og til og med hyggelig for fotografer på alle nivåer eller erfaringer.

PhotoRobot prioriterer også arbeidsflyt i hver familie av robotene og i programvarepakken for automatisering av studioproduktfotografering. Alt fra pakking og distribusjon til funksjonalitet og automatisering av disse robotene er rettet mot å maksimere arbeidsflyten og få mest mulig komplett på en enkelt dag.

For å oppnå kvaliteten på 360-graders fotografering for å imponere online shoppere, er det imidlertid viktig å administrere opptak, kvalitetssikring, bildepostproduksjon og redigering på riktig måte. Det er her du kanskje vil ha en profesjonell i studio eller kan vurdere å ansette noen, men igjen, PhotoRobot løsninger er veldig mye som å ha en proff på laget.

Profesjonell produktfotografering er skalerbar for langvarig drift

Programvaregrensesnitt for fotoredigering skaper 360 graders produktbilde.

Jo mer profesjonell produktfotograferingen er, jo mer skalerbar blir prosjektet ditt. Ved å ha en bred katalog med produktbilder for 360-graders bilder kan merkevarer og selgere bygge et oppbevaringssted for visuelt innhold til senere bruk – for å bygge 3D-modeller eller skape AR/VR-produktopplevelser.

Det er imidlertid en bekymring, og det er volum. Hvis du driver en liten nettbutikk med en stor katalog med produkter, kan oppgaven med å fotografere, kategorisere, redigere og laste opp bilder raskt bli skremmende. Det er her oppgaver som automatisert filhåndtering og levering bør prioriteres for maksimal effektivitet. PhotoRobot pakke med programvare er optimalisert spesielt for dette, inkludert sikkerhetskopiering av filer samt levering til e-butikken - alt uten å gi nytt navn til en enkelt fil.

Hvis du har en lang liste med produkter, men ikke driver et profesjonelt produktfotograferingsstudio, er det her du kan vurdere å leie ut hjelp for å få e-handelsnettstedet ditt i bedre form. Et profesjonelt studio kan hjelpe deg med ikke bare å fange bilder av høy kvalitet for nettstedet, men også i å spesialisere seg på og administrere produktkategorier.

Imponerende produktbilder reduserer avkastningen og øker konverteringene

Flere enheter som handler etter sko, viser produktsiden.

Konsistens i visuelt innhold fremmer merkevarekonsistens, samtidig som avkastningen reduseres og generelle konverteringer og inntekter økes. Dette skyldes det faktum at med profesjonell fotografering er det mye mer sannsynlig at kundene mottar produktene de forventer. Ikke bare det, men de er bedre informert om produktfunksjoner og funksjoner som kan utløse et kjøp og også redusere sannsynligheten for avkastning.

Avkastning, spesielt på produkter med høy verdi, kan være kostbart for virksomheten. Dette betyr at i dagens marked, når kundene ønsker å motta nøyaktig det de ser på bildene på nettet, er produktfotograferingen din viktig. Uprofesjonelle bilder eller uskarpe bilder vil sannsynligvis enten fraråde kjøpere å kjøpe eller føre til misnøye og til slutt til at de returnerer produkter.

Invester i produktfotografering for nettstedet ditt, og kundene vil investere i deg

360 spinn med hvit hightop sneaker med oransje lisser og zoom.

På nettet bør produktvisualobjektene dine være like verdifulle for kundene som selve produktet. Produktfotografering må formidle en nøyaktig presentasjon av produktet. Jo høyere kvalitet og jo mer detaljrikt produktinnholdet er, jo mer sannsynlig er det at du skiller merkevaren din fra dagens konkurranse.

For å finne ut mer om profesjonell produktfotografering for e-handel og hvordan PhotoRobot utstyr og programvare kan maksimere effektivitet og arbeidsflyt, kan du lese gjennom bloggen vår eller kontakte oss i dag for en gratis konsultasjon.