Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke på "Godta", samtykker du til bruk av ALLE informasjonskapsler. Du kan når som helst gå til Innstillinger for informasjonskapsler for å gå gjennom innstillingene dine og gi kontrollert samtykke.

Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.

Oversikt over personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for bedre navigering på nettstedet. Av disse informasjonskapslene lagres de som er kategorisert etter behov i nettleseren din. Disse nødvendige informasjonskapslene er avgjørende for de grunnleggende funksjonene på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Alle nødvendige informasjonskapsler lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du kan også velge bort disse informasjonskapslene, men å velge bort noen kan ha en effekt på nettleseropplevelsen din.

+
Funksjonell

Alle nødvendige informasjonskapsler er avgjørende for riktig funksjonalitet på nettstedet. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Alltid aktivert
+
Informasjonskapsler for markedsføring

Ved å godta bruken av informasjonskapsler med det formål å markedsføre, samtykker du til behandlingen av informasjonen din angående din bruk av nettstedet vårt for Google Ads. På denne måten kan Google vise relevante PhotoRobot annonser under nettsurfingen din. Du kan når som helst velge bort informasjonskapsler med det formål å markedsføre ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

+
Analytics

Analytiske informasjonskapsler er i bruk for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Disse informasjonskapslene bidrar til å gi oss informasjon om antall besøkende, fluktfrekvens, trafikkilde, etc.

Lagre og godta
Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
Ta kontakt

Visuelle produktkonfiguratorer for e-handel

Det finnes to typer visuelle produktkonfiguratorer innen e-handel: 2D-produktvisualiserere og 3D-konfiguratorer. 2D-produktvisualiseringer benytter statiske, flate bilder av produkter. 3D-konfiguratorer tar det et skritt videre, og gir forbrukerne en 3D-gjengivelse av et produkt som de kan rotere i 360 grader. I dette innlegget skal vi undersøke begge typer, dele noen levedyktige brukstilfeller og gi noen tips for distribusjon av visuelle produktkonfiguratorer for e-handel.

Hva er en visuell produktkonfigurator for e-handel?

Effektiv produktvisualisering er avgjørende for suksess innen e-handelsfotografering, og visuelle produktkonfiguratorer er en måte bedrifter holder seg foran kurven på. Visuelle produktkonfiguratorer er elektroniske verktøy som gjør det mulig for kunder å tilpasse og visualisere et produkt i henhold til sine egne spesifikasjoner. De er spesielt effektive for selskaper som produserer eller selger svært tilpassbare produkter, og gir forbrukerne en " bygg-din-egen" produktopplevelse. 

Produktkonfiguratorgrensesnitt som tilpasser joggesko.

Det er 2D- og 3D-produktkonfiguratorer, og begge disse løsningene hjelper forbrukerne med å få et bedre inntrykk av produktene de bestiller. De kan presentere intrikate og bevegelige deler av produkter, tillate tilpasning på farten, og generelt gjøre hele produktopplevelsen mer nyttig og informativ.

På forretningsnivå er produktkonfiguratorer verdifulle verktøy for digital markedsføring med 3D-modeller, online produktpresentasjon og for B2B-produktdemonstrasjoner eller prototyping. De tillater bedrifter å distribuere stillbilder, 360 produktfotografering og e-handel 3D-modeller i 2D / 3D fotorealistiske produktvisualiseringer eller for gjengivelse i utvidet / virtuell virkelighet. Effektive visuelle produktkonfiguratorer på denne måten tar sikte på å eliminere gjetningene for online-kunder som blar gjennom tilpassbare produkter, og å skape en vei for bekymringsfrie transaksjoner.

2 tilnærminger til visuelle produktkonfiguratorer

Det finnes to kategorier av visuelle produktkonfiguratorer: statisk 2D eller interaktiv 3D. Begge involverer bruk av programvarevisningsteknologi for å gjøre produkter til konfigurerbare produktopplevelser for e-handel.

Visualisatorer for 2D-produkter

Visuelle 2D-produktkonfiguratorer distribuerer en flat, statisk produktvisualisering på Internett. Selv om kunder ikke kan se det visuelle i 360 grader, kan de samhandle med produktet ved å bytte mellom forskjellige tilpassbare elementer. Disse kan for eksempel være komponentdeler som farger, materialer og teksturer, eller forskjellige tilleggsfunksjoner som kan være tilgjengelige.

Genererer produktvisualisering fra 3D-fotografering.

Forestill deg en bedrift som selger kontorstoler på nettet. Med en visuell produktkonfigurator kan kundene bytte inn og ut forskjellige deler som nakkestøtter, armer, stofffarger og mer for å finne den mest passende stolen for å møte deres behov. Det samme gjelder andre typer møbler, husholdningsapparater og i det store og hele ethvert produkt med tilpasningsalternativer.

Visuelle 2D-konfiguratorer kan også inneholde visninger i oppløste deler for å fremheve komplekse eller bevegelige deler, eller produktmerknader for å hjelpe kundene med å finne mer informasjon om et produkt.

3D-produktkonfiguratorer

3D visuelle produktkonfiguratorer bruker responsiv design for å gi kundene en tredjedimensjonal, 360-graders gjengivelse av et produkt som de kan spinne og se fra alle vinkler. Utover dette, akkurat som med 2D-konfiguratorer, har forbrukerne muligheten til å velge mellom forskjellige tilpassbare elementer som produktfunksjoner, fargevalg, stiler, komponentdeler og mer.

360-graders spinnprodukt bilde hvit hightop sneaker.

Interaktiv 3D er spesielt nyttig og ser bredere popularitet for salg av møbler på nettet. Disse ofte høykostnadskjøpene drar stor nytte av 360-graders produktvisualisering. Det er rett og slett ingen bedre metode for å sikre at kundene ikke bare er sikre på å trykke på den bestillingsknappen, men også vil bli fornøyd når produktet deres kommer akkurat slik de visualiserte det.

Bedrifter kan også bruke 3D visuelle produktkonfiguratorer sammen med utvidet virkelighet for å skape en virkelig oppslukende produktopplevelse. Igjen, ta møbler shopping for eksempel. Kunder kan projisere forskjellige møbler til et virtuelt rom, konfigurere tilpassbare elementer og se produktet i forskjellige posisjoner og fra forskjellige vinkler for å finne ut hvor det kan passe best i hjemmet. Samtidig gjør dette det mulig for selskaper å bedre utdanne potensielle forbrukere om hele produktserien og utvalget av tilpassbare alternativer som er tilgjengelige.

Finne den perfekte konfiguratoren for bedriften din

Enten det er for B2C- eller B2B-operasjoner, kan en visuell produktkonfigurator drive online salg, styrke kundetilliten, begrense kjøperens anger og øke den generelle kundetilfredsheten.  Hos PhotoRobotvet vi veldig godt fordelene ved å bruke profesjonell produktfotografering for e-handel. Vår serie med roboter og programvareløsninger er utviklet for å hjelpe kundene våre med å fange opp alle bildene de trenger for visuelle produktkonfiguratorer, 360-graders spinnfotografering og 3D-modeller.

Brukergrensesnitt for konfigurasjon av spinnende merkelogo.

Hvis du allerede bruker PhotoRobot, har du også tilgang til PhotoRobot gratis spin-seer som leveres som standard med vår skybaserte bildehosting. Med ubegrenset antall visninger og dataoverføring er det ingen ekstra utgifter. Programvare for administrasjon av digitale eiendeler sikrer rask tilgang til perfekt organiserte bilder, som er søkbare, sikre og enkle å distribuere. Tilleggsfunksjoner som JPEG-komprimering, automatisk publisering og integrering for e-handel gir alt bedrifter forventer i en 3D-visuell produktkonfigurator.

For å lære mer om PhotoRobot, eller om våre løsninger for produktfotografering og visuelle konfiguratorer, ikke nøl med å kontakte oss i dag. Våre tekniske strateger venter på å arrangere en gratis konsultasjon for å diskutere dine behov og foreslå løsninger.