Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke på "Godta", samtykker du til bruk av ALLE informasjonskapsler. Du kan når som helst gå til Innstillinger for informasjonskapsler for å gå gjennom innstillingene dine og gi kontrollert samtykke.

Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.

Oversikt over personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for bedre navigering på nettstedet. Av disse informasjonskapslene lagres de som er kategorisert etter behov i nettleseren din. Disse nødvendige informasjonskapslene er avgjørende for de grunnleggende funksjonene på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Alle nødvendige informasjonskapsler lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du kan også velge bort disse informasjonskapslene, men å velge bort noen kan ha en effekt på nettleseropplevelsen din.

+
Funksjonell

Alle nødvendige informasjonskapsler er avgjørende for riktig funksjonalitet på nettstedet. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Alltid aktivert
+
Informasjonskapsler for markedsføring

Ved å godta bruken av informasjonskapsler med det formål å markedsføre, samtykker du til behandlingen av informasjonen din angående din bruk av nettstedet vårt for Google Ads. På denne måten kan Google vise relevante PhotoRobot annonser under nettsurfingen din. Du kan når som helst velge bort informasjonskapsler med det formål å markedsføre ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

+
Analytics

Analytiske informasjonskapsler er i bruk for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Disse informasjonskapslene bidrar til å gi oss informasjon om antall besøkende, fluktfrekvens, trafikkilde, etc.

Lagre og godta
Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
Ta kontakt

Oppretting og innholdsmarkedsføring for e-handel i 2021

2021 vil se mer konkurranse enn noe år registrert i e-handel innholdsoppretting og innholdsmarkedsføring. Fra små og mellomstore bedrifter til store merkevarer og forhandlere – alle fokuserer på deres tilstedeværelse på nettet for å møte forbrukernes utviklende behov. I dette innlegget skal vi se på hva dagens forbrukere trenger av innholdet ditt, og hvordan du bruker innholdsoppretting og markedsføring som enten en øvelse i kostnadsbesparelser eller som en overlevelsesstrategi i 2021.

5 tips for innholdsskaping og markedsføring av e-handel

Med det plutselige og drastiske skiftet i forbrukeradferd og økende etterspørsel etter e-handelsfotografering, har post 2021 sett en boom i oppretting og markedsføring av digitalt produktinnhold. Pandemiens «nye normal» forvandlet muligheten til å handle på nettet fra ikke-essensiell til essensiell tilsynelatende over natten, og trenden forblir selv etter at nedstengninger lettet verden over. 

Dette har tvunget små og mellomstore bedrifter, store merkevarer og til og med murstein- og mørtelforhandlere til å revurdere sin tilstedeværelse på nettet, og hvordan de engasjerer dagens forbrukere. For større bedrifter med nok kontantstrøm utgjør ikke dette så mye av en trussel som den gjør mot små og mellomstore bedrifter.

Grafisk markedsplasssalg driver virksomheten

Disse virksomhetene befinner seg nå i et "make-or-break" -øyeblikk, og trenger innholdsoppretting og markedsføring mer enn noen gang. De må også levere på ofte slanke eller forsvinner budsjetter, og for å adressere endringsdrivere etter pandemien i bransjen. La oss nå se på hvordan noen gjør dette, og på tips for å forbedre oppretting og markedsføring av e-handelsinnhold i 2021.

1. Tjen penger på alle tilgjengelige ressurser

Med bedrifter over hele verden på jakt etter måter å kutte kostnader og forbedre engasjementet på, kan det nå være på tide å se til andre for inspirasjon. Et sted i ditt nettverk av partnere (eller blant konkurransen), er det noen som finner muligheter i motgang og lykkes der andre ikke er.

Kanskje du har måttet skifte fra et flertall av murstein- og mørtelsalg til for det meste online operasjoner. Butikken din gjør ikke lenger salget den en gang gjorde, og du bruker mer og mer på kostbar avkastning. Enda verre er trafikken til nettsiden din, og konverteringene er i tilbakegang. Det kan føles som om apokalypsen nærmer seg raskt, men bare vet at mange andre er i samme situasjon.

Visuelle opprettings- og markedsføringsressurser

Et sted i nettverket ditt er det en virksomhet som reagerer godt på dagens markedskrav. Se på hvordan de i lignende bransjer reagerer, og se nøye på deres e-handel innholdsoppretting og innholdsmarkedsføring. Har de bedre produktbilder? Hva skiller seg ut på siden deres? Hvordan engasjerer de aktivt forbrukerne? Å svare på spørsmål som disse kan hjelpe deg med å tjene penger på alle ressursene dine og finne inspirasjonen du trenger.

2. Se etter muligheter i motgang

La oss innse det, de nåværende endringene i forbrukeratferd er her for å bli en stund ennå. Noen sier til og med permanent, men egentlig er det noens gjetning. Uansett må bedrifter nå møte virkeligheten at mye mer shopping kommer til å bli gjennomført på nettet.

Dette betyr at forretningsforetak innen e-handel må fokusere på oppretting av produktinnhold for nettet, og til innholdsmarkedsføring. Noen ganger er alt som trengs en velbetimet markedsføringskampanje på riktig salgskanal for å utløse den neste konverteringen.

Ikon kamera

For mange forhandlere og nettbutikker krever dette å investere i profesjonell produktfotografering, enten det er utstyret for å utstyre et studio eller et team for å administrere alt. Når den primære salgskanalen er Internett, blir produktbildene produktet ditt, og de kan ikke overlate noe til fantasien.

3. Fokuser på kvalitetsinnhold

Når forbrukere ikke kan inspisere et produkt fysisk, må produktinnholdet ditt på Nettet gjøre mer enn bare å formidle nyttig informasjon. Enda viktigere er at den trenger å gjenskape handleopplevelsen i butikken , noe som gir en realistisk utsikt og følelse av produktet.

Dette gjelder spesielt for produkter som klær og fottøy, eller noe som kjøpere virkelig kan dra nytte av å prøve på eller inspisere i hånden før de kjøper. Det samme gjelder for møbler, eller komplekse luksusartikler som klokker og smykker. Forbrukerne ønsker å undersøke produkter som disse fra alle vinkler og dybder av zoom. De setter også pris på å se bevegelige deler i aksjon.

Sett forfra produktfoto hvite sneaker oransje lisser

Det samme gjelder for et bredt spekter av produkter, ettersom e-handelsforbrukere ser etter innholdsoppretting og markedsføring som legger vekt på kvalitet. For forbrukeren hjelper det dem å finne svar på spørsmål og være trygge på å gjøre kjøp. For merkevaren viser den deg verdi for forbrukeropplevelsen, og generelt at du verdsetter produktet ditt.

Typer produktinnhold i e-handel

Selv om det er mange typer "innhold" i e-handel, la oss se på kategoriene knyttet til produktfotografering. Blant mange er det den mest grunnleggende - livsstil og packshot fotografering.

Livsstilsfotografering viser emner i aksjon (tenk på et bilde av en kokk på kjøkkenet for å markedsføre en restaurantsatsing). På den annen side fokuserer packshot-fotografering på omfattende visninger av produkter. I 2021 inkluderer dette stillbilder med flere vinkler, spinnfotograferingeller bruk av skanningsteknikker for fotogrammetri til å bygge 3D-modeller.

Armbåndsur halv produkt foto halv 3D-modell

Programvare som et 360-produktvisningsprogram eller 3D-produktkonfiguratorer gjør det enkelt for bedrifter å være vert for produktinnhold på nettet. Disse tillater direkte integrering av spinn- og 3D-innhold med nettsteder og markedsplasser, og åpner markedsføringsmuligheter på tvers av alle tilgjengelige e-handelskanaler. I denne forbindelse viser spinnbilder, 3D-modeller, GIF-er og produktvideoer seg å være verdifulle eiendeler for å trekke oppmerksomhet til merkevarer og til slutt konvertere konverteringer.

4. Prioriter oppretting og markedsføring av e-handel i 2021

Vær oppmerksom på at oppretting og markedsføring av e-handel er en langsiktig strategi. Du bygger ikke bare din tilstedeværelse på nettet et sted som LinkedIn eller YouTube og glemmer det. På en eller annen måte må det nye produktinnholdet ditt regelmessig nå forbrukeren, og det er her innholdsmarkedsføringen spiller inn.

Hvis du vil se meningsfull avkastning på innholdsopprettingsinnsatsen din, må du finne en vei inn i det allerede overfylte virtuelle rommet. Å utvide nettverket og tilkoblingene er en måte å gjøre dette på, men du må også vurdere produktannonseringskampanjer, i tillegg til flere markedsplasser og forhandlere. Du må bli med forbrukerne dine overalt hvor de besøker på nettet.

Forstørrelsesglass på jakt etter global strategi

Dette innebærer å sikre at merkevaren din og hvor som helst produktbildene dine vises på nettet, vises i søkeresultatene (SEO), og at du har konsekvent visuelt innhold på tvers av alle plattformer. Husk at kvalitet og nå til og med konsistens er nøkkelen til synlighet på nettet, samt å etablere merkevarebilde og tillit til detaljhandel dominert av online shopping.

5. Forsikre deg mest mulig ut av deg visuell innholdsoppretting og markedsføring

Selv om det å ta i bruk og følge en visuell innholdsopprettings- og markedsføringsstrategi innen e-handel kan virke en skremmende oppgave, husk at du alltid kan starte i det små. Selv tilsynelatende enkelt produktinnhold og markedsføringsmetoder kan ha betydelige konsekvenser for virksomheten din.

Det kan være å optimalisere og gjenbruke eksisterende innhold for kampanjer på sosiale medier, eller distribuere en ny produktviser for nettbutikken din. Kanskje det investerer i profesjonelle produktfotograferingsløsninger og -tjenester.

Alt som hjelper nettbutikker med å få en bedre generell forståelse av produktene dine og merkevaren din, er verdifullt innen oppretting og markedsføring av e-handelsinnhold i 2021. Nøkkelen er å regelmessig revurdere innsatsen din, se på hvordan individuelle innhold og markedsføringstilnærminger presterer, og gjøre justeringer deretter underveis.

Hold deg informert, bli utstyrt

360 graders og 3D-fotograferingsutstyr

Hvordan bedrifter reagerer på utfordringene med oppretting og markedsføring av e-handel i 2021, vil til slutt definere suksessen deres. Det er flere selskaper enn noen gang avhengig av vellykket online produktmarkedsføring og salg, så konkurransen er sterk.

Dette betyr mer enn noen gang at det legges vekt på å levere produktopplevelser av høy kvalitet til et bredere publikum. Hos PhotoRobothar vi som mål å hjelpe bedrifter med å få mest mulig ut av produktfotograferingen, uansett budsjett eller prosjekt. Hvis du leter etter enkle løsninger for en liten nettbutikk, eller utstyr i industriell skala for fotoshoots med høyt volum, kjenner vi verktøyene våre.

Vi hjelper deg med å få mest mulig ut av det eksisterende innholdet ditt og begynne å se fremover. Kontakt PhotoRobot i dag for å oppdage vår serie med roboter og programvareløsninger for innholdsoppretting og markedsføring i 2021.