Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke på "Godta", samtykker du til bruk av ALLE informasjonskapsler. Du kan når som helst gå til Innstillinger for informasjonskapsler for å gå gjennom innstillingene dine og gi kontrollert samtykke.

Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.

Oversikt over personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for bedre navigering på nettstedet. Av disse informasjonskapslene lagres de som er kategorisert etter behov i nettleseren din. Disse nødvendige informasjonskapslene er avgjørende for de grunnleggende funksjonene på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Alle nødvendige informasjonskapsler lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du kan også velge bort disse informasjonskapslene, men å velge bort noen kan ha en effekt på nettleseropplevelsen din.

+
Funksjonell

Alle nødvendige informasjonskapsler er avgjørende for riktig funksjonalitet på nettstedet. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Alltid aktivert
+
Informasjonskapsler for markedsføring

Ved å godta bruken av informasjonskapsler med det formål å markedsføre, samtykker du til behandlingen av informasjonen din angående din bruk av nettstedet vårt for Google Ads. På denne måten kan Google vise relevante PhotoRobot annonser under nettsurfingen din. Du kan når som helst velge bort informasjonskapsler med det formål å markedsføre ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

+
Analytics

Analytiske informasjonskapsler er i bruk for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Disse informasjonskapslene bidrar til å gi oss informasjon om antall besøkende, fluktfrekvens, trafikkilde, etc.

Lagre og godta
Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
Ta kontakt

Bruke et makrolinse for produktfotografering

I produktfotografering krever opptak av bilder av små gjenstander med mikroskopiske detaljer spesialutstyr og en makrolinse for resultater av høy kvalitet. Denne typen kameralinse er for fotografering selv de minste detaljene i mikroprodukter eller produkter med mikrokomponenter. Disse inkluderer elementer som mikrochips, kretskomponenter, øredobber, smykker og mindre produkter generelt. I dette innlegget kan du bli med PhotoRobot for å se nærmere på produktfotografering av makrolinser, og for å oppdage noen av PhotoRobot løsninger for å forbedre fotograferingen av små objekter.

Makrolinse produktfotografering: ta profesjonelle produktbilder av mikroprodukter

Med produktfotografering med makrolinser kan du ta bilder av ekstremt små objekter i skarpt fokus, detaljrik kvalitet og uforlignelig oppløsning. Dette gjelder spesielt for produkter med detaljer og funksjoner så små at de er nesten usynlige for det blotte øye.

Makro linse bilder zoom fasetter diamant ring

Kanskje det er noe som en mikrochip. Eller det er en mangesidig diamantring. I begge tilfeller, og med andre typer små eller intrikate produkter, hjelper en makrolinse fotografer med å fange og formidle de fineste detaljene som gjør produktene unike.

Hvis det er et lite eller komplekst produkt, kan virkelig enhver tilnærming til produktfotografering dra nytte av en makrolinse. Bruk makrolinser til å lage stillbilder, flervinklede bilder eller 360-graders bilder. Du får enda bedre resultater ved å støtte fotografering med makrolinser med enheter som PhotoRobot motoriserte platespillere og multikamerakonfiguratorer

Forskjellen mellom standard-, vidvinkel- og makrolinser

Eksempel på bilder standard kontra vidvinkel kontra makrolinse

Selv om standard- og vidvinkellinser har sin plass i produktfotografering, trenger du et makroobjektiv hvis du tar opp ekstremt små eller komplekse produkter. En makrolinse er i utgangspunktet et forstørrelsesglass for kameraer. De er optimalisert for å skyte mikroskopiske motiver og i stand til å fange ekstreme nærbilder. Med et forstørrelsesforhold på 1:1 og en minimum brennvidde på 12'', produserer sensoren til et makroobjektiv bilder som er større enn levetiden for målet. 

På den annen side er standard kameralinser oftere for livsstilsproduktfotografering og opptak av større produkter som ikke krever ekstreme nærbilder. Standardlinser begrenser zoomdybden bildene kan nå, og mister mer og mer fokus jo nærmere du prøver å komme til objektet. For noen produkter er dette ikke noe problem. For de med ekstremt små funksjoner går imidlertid det beste alternativet med et makroobjektiv.

Vidvinkellinser er ofte best for landskap og livsstilsfotografering. Hvis du tar produktbilder av en bil på veien, eller en tennisspiller som bruker racketen din, kan du bruke et vidvinkelobjektiv. Disse gir et bredere synsfelt uten å måtte distansere kameraet lenger fra motivet. De er forferdelige til å fange fine detaljer, men produserer bilder med lav oppløsning og uskarphet på dypere zoomdybder.

Hvilke typer produkter drar mest nytte av fotografering med makrolinser?

Bilder av ledninger, mikrochipkretser og diamantring

Alle produkter som har ekstremt små eller intrikate designfunksjoner, krever fotografering med makrolinser. Dette er ofte tekniske produkter, elektriske varer, industrielle eller bildeler og produkter som designersmykker.

Bilder for produkter som disse, spesielt innen fotografering for e-handel, må gi forbrukerne en fullstendig oversikt over produktet. Dette inkluderer ekstreme nærbilder for aspekter som tilkoblinger, ledninger, maskinkomponenter eller andre elementer som er essensielle eller unike for produktet. 

Å fremheve disse funksjonene sikrer ikke bare at du tilstrekkelig informerer forbrukerne om produktet ditt, men også at produktopplevelsen din ikke overlater noe til fantasien.

Slik utfører du 360-graders produktfotografering med et makroobjektiv

Fange fine detaljer armbåndsur

Å produsere 360 graders produktfotografering med et makroobjektiv krever ofte spesielt automatisert utstyr for bedre presisjon og besparelser i tid og krefter. Produktene må være på en jevn overflate med jevn rotasjon slik at kameraer kan fange alle 360 grader av produktet. Produktene må også være perfekt sentrert i hvert bilde, mens kameraer må fange alle bunn- og toppvisningsvinkler. 

Motoriserte platespillere og flere kamerakonfiguratorer er spesielt nyttige for dette, og fungerer godt i kombinasjon med makrolinsefotografering. PhotoRobot er Centerless_Table, for eksempel, sikrer at kameraene forblir på det absolutte rotasjonssenteret gjennom hele fotograferingen. Det gir også nøyaktighet og presisjon på maskinnivå, og gjør det mulig for operatører å automatisere repeterbare oppgaver for fotografering med høyere volum av lignende typer produkter.

Vil du få enda mer ut av fotografering med makrolinser?

Hos PhotoRobotvet vi at produktfotografer har et bredt spekter av behov, fra kamerautstyret til etterproduksjonen. Dette gjelder spesielt når du tar bilder av mindre produkter og mikrostørrelsesprodukter, der presisjon og nøyaktighet er nøkkelen. Hvis du vil lære mer om fotografering med makrolinser med PhotoRobot, eller oppdage løsningene våre for produktfotografering og bildehosting, ikke nøl med å kontakte oss i dag.