Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke på "Godta", samtykker du til bruk av ALLE informasjonskapsler. Du kan når som helst gå til Innstillinger for informasjonskapsler for å gå gjennom innstillingene dine og gi kontrollert samtykke.

Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.

Oversikt over personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for bedre navigering på nettstedet. Av disse informasjonskapslene lagres de som er kategorisert etter behov i nettleseren din. Disse nødvendige informasjonskapslene er avgjørende for de grunnleggende funksjonene på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Alle nødvendige informasjonskapsler lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du kan også velge bort disse informasjonskapslene, men å velge bort noen kan ha en effekt på nettleseropplevelsen din.

+
Funksjonell

Alle nødvendige informasjonskapsler er avgjørende for riktig funksjonalitet på nettstedet. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Alltid aktivert
+
Informasjonskapsler for markedsføring

Ved å godta bruken av informasjonskapsler med det formål å markedsføre, samtykker du til behandlingen av informasjonen din angående din bruk av nettstedet vårt for Google Ads. På denne måten kan Google vise relevante PhotoRobot annonser under nettsurfingen din. Du kan når som helst velge bort informasjonskapsler med det formål å markedsføre ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

+
Analytics

Analytiske informasjonskapsler er i bruk for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Disse informasjonskapslene bidrar til å gi oss informasjon om antall besøkende, fluktfrekvens, trafikkilde, etc.

Lagre og godta
Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
Ta kontakt

Hvilke bedrifter drar nytte av 3D-produktfotograferingsplattformer?

3D-produktfotograferingsplattformer kan tilby en skalerbar, langsiktig løsning for bedrifter innen e-handel og detaljhandel. Hvor mye du må investere for å komme i gang, avhenger imidlertid av den nåværende fasen av virksomheten din. I dette innlegget vil vi undersøke denne nye teknologien, gi noen eksempler på merker som bruker den, og detaljere tider der bedrifter kan dra mest nytte av å bruke en 3D-produktfotograferingsplattform.

Hva er en 3D-produktfotograferingsplattform?

3D-produktfotograferingsplattformer gjør det mulig for bedrifter å generere fullt interaktive produktopplevelser og konfiguratorer for e-handel og detaljhandel. Disse plattformene arver navnet sitt fra "3D-produktfotografering" (også kjent som "virtuell produktfotografering"), noe som innebærer komplekse produktfotografering som består av enten stillbilder med flere vinkler, 360-graders spinn eller 3D-modeller. Fotoshoots som disse kan ikke bare være tidkrevende, men også kostbare, spesielt hvis du ikke allerede har et profesjonelt studio for 360-graders fotografering.

I dette tilfellet har det fortsatt sine fordeler å bruke en 3D-produktfotograferingsplattform. De gjør det mulig for voksende bedrifter selv med mindre produktporteføljer å generere høye volumer og variasjon i produktvisualiseringer. Dette er uten behov for individuelle fotoshoots av hvert produkt, eller til og med trenger produktet på lager. Hvis du allerede har et profesjonelt studio eller et vell av visuelle eiendeler, blir disse plattformene enda mer fordelaktige for virksomheten din.

Programvareteknologien som er knyttet til disse plattformene, produserer 2D-bilder fra 3D-produktvisualobjekter eller produktkomponentmodeller. Når du bruker, gjør programvaren det mulig for disse 3D-bildene eller modellkomponentene å bli levende i et bredt spekter av formater. Disse inkluderer 2D-fotorealistiske bilder, 360° spinn, 3D-konfigurasjon eller svært avanserte augmented- og virtual reality-opplevelser – alt i høyoppløselig, detaljrik skjerm og klar for nettet takket være 3D-produktfotograferingsplattformen.

Eksempler på 3D-produktfotografering i bruk

Mens 3D-produktfotografering kommer i mange formater, vil fokuset i dette innlegget være å bruke 3D-modeller og konfiguratorer på den virtuelle fotograferingsplattformen, Emersya. Denne plattformen gir teknologi for å skape, bygge inn og dele oppslukende 3D-produktopplevelser av topp kvalitet.

Emersya 3D produktkonfigurator brukergrensesnitt på nettbrett

3D-modeller og konfiguratorer er spesielt nyttige for bedrifter med produkter som har mange tilpassbare elementer, komplekse deler eller bevegelige funksjoner. De er også svært effektive verktøy for digital markedsføring, for B2B produktpresentasjoner, eller for markedstesting og produktundersøkelser. For å gi eksempler, la oss nå se på 3 merker blant mange som lykkes med å bruke Emersyas 3D-teknologi på sine nettsteder.

Visningsprogram for Samsonite 3D-produkter

Samsonite, et av de ledende merkene innen reisebagasje, bruker Emersyas 3D-teknologi for å gjenskape koffertopplevelsen i butikken, online. Dette selskapet har til og med erstattet sine 360 ° spinnbilder for å gjøre dette, og tilbyr nå en mer flytende og komplett produktopplevelse. Teknologien gjør det mulig for online shoppere å åpne opp og utforske innsiden av kofferter, endre fargealternativer på stedet eller til og med legge inn tilpasset tekst for en forhåndsvisning av lasergraveringer i sanntid.

Vise Samsonite bagasje i 3D inne og ute

Vil du se et eksempel på 3D-programvaren i aksjon? Ta en titt på Samsonites 3D-produktvisning.

Billabong - Tilpasning av våtdrakter

Et annet godt eksempel på 3D-produktfotograferingsteknologi i aksjon er Billabong, et ledende livsstils- og teknisk surfeklær- og badetøymerke. Billabong bruker Emersyas teknologi for å gi kundene muligheten til å tilpasse våtdrakter på nettet. Produktkonfiguratoren deres gjør det mulig for forbrukerne å forhåndsvise og velge forskjellige tilpasningsalternativer for de forskjellige fargene og panelene som utgjør våtdraktene.

KitchenAid 3D kjøkkenutstyr opplevelse

Neste opp for eksemplene er KitchenAid, et av de ledende amerikanske husholdningsapparatmerkene. De har innlemmet Emersyas 3D-teknologi for å gi kundene en interaktiv produktoppdagelses- og tilpasningsopplevelse for sine innebygde kjøleskap.

Takket være 3D-produktopplevelsesplattformen kan KitchenAids kunder nå utløse animasjoner av produktfunksjoner for å forstå hvordan de fungerer, se eksploderte visninger av hvert design og finne tekniske merknader for ytterligere avklaring. Opplev produktene selv på Emersyas utstillingsvindu for KitchenAid.

For enda flere eksempler på de forskjellige typene interaktive 3D-produktopplevelser som kan opprettes ved hjelp av Emersyas 3D-produktfotograferingsplattform, fra møbler og hjemmeinnredning til tunge maskiner og mer, besøk Emersyas side for å se deresBrukstilfeller.

Trenger bedriften min en 3D-produktfotograferingsplattform?

Grafikk for mote, glass og fottøy

Nå, for det viktige spørsmålet, hvilke bedrifter trenger virkelig å ansette en 3D-produktfotograferingsplattform? Denne teknologien vil være mer en game-changer for noen enn for andre, men det er noen klare indikatorer for å hjelpe merker og B2B-bedrifter med å avgjøre om denne programvaren skal være mer eller mindre prioritert i veikartet.

1 - Har du en bred portefølje av tilpassbare produktvisualobjekter?

Har du et vell av tilpassbare eller konfigurerbare produktvisualobjekter? Disse kan for eksempel være klær eller fottøy med ulike alternativer i farge, stil, materiale eller tekstur. Hvis svaret er ja, er det definitivt mulig å redusere kostnader, tid og energi betydelig mens du får flere produkter på nettet for forbrukerne. Med 3D-produktfotograferingsprogramvare kan du multiplisere et individuelt fotosett eller en 3D-modell til hundrevis av forskjellige produktvariasjoner eller konsepter. Dette vil garantert imponere kundene, øke tiden på siden og til slutt utløse kjøp.

Ulike sko i forskjellige farger side ved side

2 - Krever bransjen din produktinnhold av høyeste standard?

Er du i en svært konkurransedyktig bransje der omdømme og kvalitet virkelig betyr noe? For både voksende og ledende merkevarer i disse markedene kan viktigheten av oppslukende, interaktive og høykvalitetsbilder ikke undervurderes.

3D-produktmodell av sko med zoom inn i hældesign.

Produktpresentasjon i dette tilfellet er ikke bare avgjørende for å øke potensialet for konverteringer, men også for å redusere sannsynligheten for avkastning. Jo mer informasjon et bilde formidler til en kunde, jo mer sannsynlig er det at bildet lever opp til kjøperens kjøpsforventninger.

3) Har du allerede 3D-modeller og vil ha mer fra dem?

Har du allerede begynt å utforske 3D-visualiseringer og konfiguratorer for bedriften din? Hvis ja og det er 3D-modeller tilgjengelig, bør du dra nytte av disse umiddelbart.

3D modell hightop sneaker oransje rutenett linjer.

En 3D-produktfotograferingsplattform kan gi et lager av produkt iterasjoner i detaljrike 2D- og 3D-formater alt fra en enkelt 3D-modell. Det er ikke lenger dagene da du trenger individuelle fotoshoots for hvert nye tillegg til produktkatalogen. Bare se på 3D-modeller som løsningen for å utvide dine visuelle eiendeler betydelig.

3D-produktfotograferingsplattformer gjør det også enkelt å transformere 3D-modeller av produkter til interaktive 3D-opplevelser, noe som gjør det mer enn bare en visuell ressurs. Utnytt interaktive opplevelser for å drive forbrukerengasjement, samtidig som du gir produktinnsikt på en virkelig unik måte.

Komme i gang i 3D med PhotoRobot

Husk at PhotoRobot kommer med alt du trenger for å komme i gang med å være vert for produktbildene dine på nettet. Hvis du allerede bruker robotene våre, publiserer programvaren vår umiddelbart bildefilene til vår CDN-baserte seer hver gang du tar opp produkter. Seeren er enkel å integrere med hvilken som helst e-butikk eller nettside, og effektiviserer tid til nett for alle produktbilder, gallerier, 360-graders spinn og 3D-modeller. Hvis du vil vite mer om produktvisnings- eller 3D-produktfotograferingsplattformene for bedriften din, kan du kontakte oss i dag for en gratis konsultasjon.