Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke på "Godta", samtykker du til bruk av ALLE informasjonskapsler. Du kan når som helst gå til Innstillinger for informasjonskapsler for å gå gjennom innstillingene dine og gi kontrollert samtykke.

Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.

Oversikt over personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for bedre navigering på nettstedet. Av disse informasjonskapslene lagres de som er kategorisert etter behov i nettleseren din. Disse nødvendige informasjonskapslene er avgjørende for de grunnleggende funksjonene på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Alle nødvendige informasjonskapsler lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du kan også velge bort disse informasjonskapslene, men å velge bort noen kan ha en effekt på nettleseropplevelsen din.

+
Funksjonell

Alle nødvendige informasjonskapsler er avgjørende for riktig funksjonalitet på nettstedet. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Alltid aktivert
+
Informasjonskapsler for markedsføring

Ved å godta bruken av informasjonskapsler med det formål å markedsføre, samtykker du til behandlingen av informasjonen din angående din bruk av nettstedet vårt for Google Ads. På denne måten kan Google vise relevante PhotoRobot annonser under nettsurfingen din. Du kan når som helst velge bort informasjonskapsler med det formål å markedsføre ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

+
Analytics

Analytiske informasjonskapsler er i bruk for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Disse informasjonskapslene bidrar til å gi oss informasjon om antall besøkende, fluktfrekvens, trafikkilde, etc.

Lagre og godta
Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
Ta kontakt

3D-produktfotografering for e-handel

I dagens svært konkurransedyktige e-handelsmarked har 3D-produktfotografering blitt en uvurderlig ressurs for merkevarer som ønsker å trappe opp spillet og konvertere flere kunder. Tradisjonell produktfotografering og standard arkivbilder fra distributører kan fortsatt være praktiske for bedrifter å få tilgang til eller oppnå. De har imidlertid rett og slett ikke samme innvirkning som banebrytende 3D-fotografering gjør på konverteringer og totale inntekter. Fortsett å lese for å oppdage mer om de nåværende trendene innen 3D-produktfotografering for e-handel, 360 ° spinn og 3D-modeller for AR / VR-opplevelser.

Hvorfor hver selger bør bruke 3D-produktfotografering for e-handel

3D-produktfotografering vekker oppsikt i digital produktmarkedsføring. Uansett om det er for online markedsplasser som Amazon og Shopify, eller mindre nettbutikker og merkevaresider, setter 3D-produktinnhold standarden innen fotografering for e-handel

Fra stillbilder av høy kvalitet i flere vinkler og 360 spinn, til produktvideoer og merker som bruker fotogrammetriskanning for å bygge 3D-modeller for AR / VR-innhold, er dagens online-kunder ikke like lett imponert som tidligere. Forbrukerne handler mer på nettet, men gir enda flere fordeler for å utnytte 3D-fotografering for produktmarkedsføring. 

Robotkameraarm for 3D-fotografering med 13 posisjoner

3D-produktvisualer lar merkevarer hjelpe forbrukeren på mange nivåer. De hjelper kundene med å finne riktig produkt, sikre at de kjøper akkurat det de forventer, og til og med beriker handleopplevelsen med spinn- og zoomfunksjoner samt 3D-modeller for mer informativt og interaktivt produktinnhold. Videre, når merkevarer bruker 3D-produktfotografering for e-handel, forbereder de seg på langsiktig, skalerbar drift.

3D-produktfotografering sammenlignet med tradisjonell produktfotografering i e-handel

Selv om tradisjonell produktfotografering i e-handel gir mange fordeler, er det i forhold til fotografering for 3D-produktinnhold rett og slett ikke så effektivt eller så skalerbart.

Tradisjonell produktfotografering gir interessante tilnærminger til å vise frem produkter, for eksempel med livsstilsfotografering eller naturfotografering. Disse statiske arkivbildearkivbildene går imidlertid ganske enkelt ikke langt inn i det langsiktige når du har en stor katalog med produkter som regelmessig oppdateres på en nettbutikk eller på flere markedsplasser.

Tradisjonelle produktbilder kan heller ikke formidle det vell av informasjon som tredimensjonale produktvisualobjekter kan, for virkelig å fordype kundene i produktopplevelsen. Noen ganger går hundrevis av bilder inn i å lage et enkelt 360 ° spinn, og enda mer går inn i opprettelsesprosessen til 3D-modeller. Disse blir ikke bare interaktivt 3D-produktinnhold, de bygger også et lager av visuelle eiendeler for merkevaren for fremtidig gjenbruk i markedsføring eller oppretting av nytt produktinnhold.

Fordeler med å ta 3D-produktfotografering

Flere format 3D-bilder av fotografering lys.

Igjen, jo flere produktbilder du har, jo bedre. Når du tar bilder for 3D-produktfotografering, tar du noen ganger hundrevis av bilder av ett enkelt produkt, og dette bygger stadig et lager med visuelle ressurser for senere bruk.

Deretter, med riktig programvare, er dette bildet enkelt å redigere og endre for å gi variasjoner og til og med tilpasningsalternativer for potensielle forbrukere. Det er her aspekter som variasjon i produktfarge, mønstre, teksturer, estetikk og stiler virkelig kan berike produktinnhold.

Disse ressursene kan også levere i en rekke andre formater, fra bruk i trykt innhold som produktutstillinger, brosjyrer og emballasje, til digitale formater for produktsider, nettbutikker og markedsplasser. Ta det et skritt videre, og 3D-modeller kan brukes til å lage enda mer oppslukende produktinnhold som en projeksjon av møbler eller tunge gjenstander i et virtuelt rom, AR-demonstrasjoner for tekniske produkter og til og med effektive B2B-salgspresentasjoner.

Hjelper kundene med å finne det perfekte produktet for dem

Fotoredigering programvare brukergrensesnitt for 3D-fotooppretting

Dagens programvare lar deg ta et enkelt produktbilde og multiplisere det til bilder for hundrevis av andre produktbilder med forskjellige fargekombinasjoner, design, stiler og mer.

Dette betyr at kundene ikke bare har flere valg, men også at merkevarer har muligheten til å lage enda mer produktinnhold fra individuelle fotoshoots. På denne måten kan de vise frem alle sine produkter på lager, samtidig som de hjelper kundene med å sammenligne produktvariasjoner og visualisere i detalj nøyaktig hva de skal kjøpe før de bestiller.

Gi en interaktiv og informativ produktopplevelse

Hvis du vil bedre informere potensielle kjøpere om produkter, er det virkelig ingen bedre måte enn med 3D-produktfotografering. Du kan rett og slett ikke oppnå samme kvalitet og realisme med tradisjonell fotografering sammenlignet med en interaktiv produktopplevelse. 360 ° spinn og programvare som PhotoRobot 3D / 360 produktviser effektivt produkter på måter som bare kan sammenlignes med butikkopplevelsen.

Med spinnfunksjoner for å se produkter fra alle vinkler, et dypt felt med zoom, kontroll og tilpasningsalternativer, er det praktisk talt så nært som merkevarer kan komme til å sette produkter direkte i hendene på kundene.

Fra passiv shopping til aktiv shopping

3D spinnende veske med motebutikk bakgrunn.

En annen fordel med å bruke 3D-produktbilder er at du setter kundene i kontroll. De har både kontroll over produktopplevelsen og handleopplevelsen. Fra å sammenligne forskjellige modeller til å kjøpe i sin egen tid, har online shoppere alle de visuelle fordelene ved å handle i butikken uten stresset til en selger som ser over skulderen. Dette forvandler kunder fra passive seere til aktive deltakere i shoppingprosessen, samtidig som det gir komforten ved å kunne handle hvor som helst når som helst.

Bredere utvalg av produktvisualobjekter for individuelle produkter

Fjerne bakgrunn fra bilder av 3D-produkter

Med 3D-produktfotografering har du også muligheten til å justere og redigere alt i sanntid, fra farger og design til til og med bakgrunnen. Bokstavelig talt kan alt endres, noe som betyr at det ikke er nødvendig å knipse bilder av hver produktvariasjon. I stedet gir 3D-visualiseringer fordelen med revisjoner, redigering og korrigeringer av produktinnhold selv lenge etter fotograferingen. Dette betyr at du kan utvide nettkatalogen din uten å trenge forskjellige design, farger og teksturer av produktet ditt i hånden.

Vis produkter "i aksjon"

Augmented reality view 3D modell kjøkkenstol.

Endelig har interaktive 3D-produktopplevelser for e-handel reelt potensial til å demonstrere produkter i aksjon i sitt naturlige miljø. Dette inkluderer aspekter som bevegelige deler og funksjoner, komplekse maskinkonstruksjoner, produktprojeksjoner i virtuelt rom og mer.

Utvidet virkelighet for e-handel er spesielt effektiv i denne forbindelse, slik at kundene kan oppleve en realistisk representasjon av ting som bruk, estetikk og størrelse. AR-shoppingapper i 2020 blomstrer i popularitet på grunn av dette, og det er sannsynlig at denne trenden er her for å bli.

PhotoRobot løsninger for 3D-produktfotografering

Foto platespiller for 360-graders bildeopptak.

Hovedmålet med 3D-produktfotografering for e-handel er å effektivt formidle verdifull informasjon om produkter til forbrukerne. Jo mer detaljrik og informativ produktopplevelsen er, jo mer sannsynlig er det at merkevaren øker konverteringer, salg og totale inntekter.

PhotoRobot serie med roboter for produktfotografering av 3D-e-handel er designet spesielt for å oppfylle dette formålet, med robot- og automatiseringsprogramvareløsninger for et bredt spekter av produktfotograferingsbehov.

Hvis du vil at produktfotograferingsstrategien din skal ha en reell innvirkning blant dagens konkurranse, må du ikke overse noe av dagens teknologi og utstyr for 360- og 3D-produktfotografering. For å finne ut mer, dykk ned i bloggen vår eller kontakt oss i dag for en gratis konsultasjon med en PhotoRobot spesialisttekniker.