Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke på "Godta", samtykker du til bruk av ALLE informasjonskapsler. Du kan når som helst gå til Innstillinger for informasjonskapsler for å gå gjennom innstillingene dine og gi kontrollert samtykke.

Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.

Oversikt over personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for bedre navigering på nettstedet. Av disse informasjonskapslene lagres de som er kategorisert etter behov i nettleseren din. Disse nødvendige informasjonskapslene er avgjørende for de grunnleggende funksjonene på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Alle nødvendige informasjonskapsler lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du kan også velge bort disse informasjonskapslene, men å velge bort noen kan ha en effekt på nettleseropplevelsen din.

+
Funksjonell

Alle nødvendige informasjonskapsler er avgjørende for riktig funksjonalitet på nettstedet. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Alltid aktivert
+
Informasjonskapsler for markedsføring

Ved å godta bruken av informasjonskapsler med det formål å markedsføre, samtykker du til behandlingen av informasjonen din angående din bruk av nettstedet vårt for Google Ads. På denne måten kan Google vise relevante PhotoRobot annonser under nettsurfingen din. Du kan når som helst velge bort informasjonskapsler med det formål å markedsføre ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

+
Analytics

Analytiske informasjonskapsler er i bruk for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Disse informasjonskapslene bidrar til å gi oss informasjon om antall besøkende, fluktfrekvens, trafikkilde, etc.

Lagre og godta
Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
Ta kontakt

Veiledning til 360 produktfotografering for e-handel

En av de viktigste utfordringene for e-handelsbutikker er å skape en visuelt rik, autentisk og oppslukende online opplevelse for kunder gjennom 360 produktfotografering. Riktig produktfotografering forbedrer ikke bare SEO på nettstedet ditt, men også konverteringsfrekvenser og inntektsfordeler. I denne veiledningen vil vi fremheve fordelene ved å forbedre produktfotograferingen av e-handel og gi deg noen tips om hvordan du kommer i gang.

Flere vinkler av produktbilder av veske.

Nødvendigheten av 360 produktfotografering i e-handel

Når det utføres perfekt, gir 360 produktfotografering kundene den butikkopplevelsen de leter etter, samt bekvemmeligheten ved å handle på nettet. Bildene er produktene, så jo bedre bildet er, desto mer sannsynlig er det at kundeinteraksjoner vil generere salg. Dette er grunnen til at produktfotografering er så viktig, spesielt i dagens online verden. E-handelsbutikker må finne de beste måtene å vise frem produktene sine eller risikere at virksomheten går til konkurransen. Les videre for 5 måter å forbedre 360-produktfotograferingen på og oppfylle kravene til dagens kunder.

Fem måter å forbedre 360-produktfotograferingen på

Fotografering platespiller med glassplater, lys, bakgrunn.

1 - Bruk fleksibelt flerbruksutstyr for å ta produktfotografier

Det er viktig å ha en fotostasjon med flere konfigurasjoner, slik at du kan ta bilder av alle vinkler fra et bredt spekter av produkter. PhotoRobot 360-graders produktfotograferingsutstyr er designet for å knipse bilder av produkter så små som en mynt, så komplekse som et smykke, eller så stort som møbler, biler og andre store og tunge gjenstander. Allsidigheten til PhotoRobot utstyr gjør at vi kan gjøre nettopp dette, noe som gjør ethvert produkt levedyktig for fotografering av e-handel.

Nærbilde av fotostudiolys.

2 - Forbedre produktfotograferingen med den beste belysningen

Riktig belysning gir liv til produktene, og dette gjelder spesielt for 360 produktfotografering. Med spinnfotografering trenger du en dybdeskarphet for å holde alt i fokus, og dette krever mye lys og riktig belysning. Hos PhotoRobot bruker vi Broncolor, Profoto og Fomei strobes, alle 3 kjent for fargenøyaktighet og konsistent utskrift. Våre løsninger støtter også et bredt spekter av DMX-kontrollerte stillbilder, som rotolight blant andre. Disse verktøyene hjelper oss med å forbedre vår 360 produktfotografering for et bredt spekter av produkter i alle størrelser, former og gjennomsiktighet. 

Kameraposisjonering for å fotografere håndveske.

3 - Bruk det beste kameraet for jobben

Et av våre favorittkameraer i vårt e-handelsfotostudio er Canon 5D IV. Det har blitt standarden i mange kommersielle studioer, kjent for sin holdbarhet og sin 30-megapiksel CMOS-sensor. Dette kameraet gir bilder av høy kvalitet med dyp zoomkapasitet, og zoomobjektivet på 24-105 er perfekt for å gjøre raske justeringer i studio basert på det fotograferte objektets størrelse.

Skriv ut produktbilder av veske for magasinet.

4 – Gi kundene flere vinkler og 3D-animasjoner

For å ta et 360° produktbilde, trenger du vanligvis mellom 24 og 72 bilder. Med spinnfotografering kan du vise frem både bevegelige og skjulte produktfunksjoner, samt gi kundene tilleggsinformasjon om produktet under samhandlingen. Det er her animert 3D-fotografering kan ta utstillingsvinduene dine til neste nivå. Bruk animasjon for å la kundene samhandle direkte med et produkt med mange deler og funksjoner, noe som gir produktet liv og kommer ett skritt nærmere å gjenskape den handleopplevelsen de krever i butikken.

4 kameraer som sikter mot 4 forskjellige vinkeler på hjelmen.

5 - Produser konsistente produktbilder for distribusjon

Med automatisert 360-graders fotograferingsutstyr kan du ta konsekvente, presise og stabile bilder som enkelt kan distribueres til andre forhandlere og distributørnettsteder. Dataautomatiserte funksjoner eliminerer også tidkrevende manuelle feil fra ligningen, samtidig som de gir deg konsistens på tvers av de forskjellige kanalene der du selger produktene dine.

Fordelene med å forbedre produktfotograferingen for e-handel

Brukergrensesnitt for fotoredigeringsprogramvare.

1 - Øk gjennomstrømningen

Med riktig 360 produktfotograferingsarbeidsstasjon kan e-handelsbutikker øke gjennomstrømningen og den generelle effektiviteten. De kan lage flere bilder på kortere tid per dag med hver arbeidsstasjon de legger til i studioet, noe som sparer tid og reduserer også kostnadene for e-handelsfotografering.

Produktbilder av veske som vises på nettbrettskjermen.

2 - Øk salget, reduser avkastningen

Det perfekte bildet kan gi kundene mer tillit til kjøpet, noe som til slutt fører til høyere salg og mindre avkastning generelt. Når det gjelder netthandel, vet de fleste kunder at de tar en risiko for at de kanskje ikke er fornøyd med produktet når det kommer, og at de til slutt kan returnere det. Når du tilbyr kundene en rik produktopplevelse på 360, enten det gjelder B2B- eller B2C-e-handelsnettsteder, vil det være mer sannsynlig at kundene kjøper med større trygghet, og ideelt sett å returnere færre varer.

Bilde som viser uskarpt kontra skarpt bilde.

3 - Forbedrede SEO- og Google-søkeresultater

Dårlige, manglende eller korrupte bildefiler skader ikke bare SEO for et e-handelsnettsted, men forhindrer også selskaper i å bruke kritiske markedsføringskampanjer som Google Shopping. Google nekter å være vert for kampanjer når produktbildene er for små, for lave i kvalitet eller til og med når bilder ikke har hvit bakgrunn. Det er her 360-graders produktfotografering av høy kvalitet gjør at du skiller deg ut i mengden og forbedrer SEO. Mer relevans vil bli knyttet til bildet ditt, så vel som nettstedet ditt, og du vil også motta bedre SEO gjennom økt oppholdstid på sidene dine.

Oppsett for fremtidens produktfotografering for e-handel

Til syvende og sist, når du forbedrer effektiviteten din med 360 produktfotografering, setter du deg ikke bare opp for nåværende suksess i bransjen, men også for den raskt nærliggende fremtiden for e-handel. Bedrifter krever et oppbevaringssted for ressurser for markedsførings- og salgsbehov, og du vil ikke reshoot individuelle produkter hver gang en ny kanal blir tilgjengelig for deg.

Ved å fange flere bilder fra alle vinkler, vil selskaper ha alle eiendelene de trenger på lager for sine nettsteder, butikkvisninger, mobilapplikasjoner, salgsfremmende kampanjer på sosiale medier og mer. De vil også være klare for nye visuelle og bildesøkplattformer, og dermed fremtiden for e-handelsbutikker og markedsføring.

Fremtiden for e-handel vil kreve 360-graders bilder, spinnfotografering og interaktive produktopplevelser. Du vil at nettopplevelsen din ikke skal være annerledes enn kunden enn å hente en vare fra butikkhyllen. For å lære mer om hvordan du kan forbedre effektiviteten til 360-produktfotograferingen din, ta kontakt med oss.