Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke på "Godta", samtykker du til bruk av ALLE informasjonskapsler. Du kan når som helst gå til Innstillinger for informasjonskapsler for å gå gjennom innstillingene dine og gi kontrollert samtykke.

Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.

Oversikt over personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for bedre navigering på nettstedet. Av disse informasjonskapslene lagres de som er kategorisert etter behov i nettleseren din. Disse nødvendige informasjonskapslene er avgjørende for de grunnleggende funksjonene på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Alle nødvendige informasjonskapsler lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du kan også velge bort disse informasjonskapslene, men å velge bort noen kan ha en effekt på nettleseropplevelsen din.

+
Funksjonell

Alle nødvendige informasjonskapsler er avgjørende for riktig funksjonalitet på nettstedet. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Alltid aktivert
+
Informasjonskapsler for markedsføring

Ved å godta bruken av informasjonskapsler med det formål å markedsføre, samtykker du til behandlingen av informasjonen din angående din bruk av nettstedet vårt for Google Ads. På denne måten kan Google vise relevante PhotoRobot annonser under nettsurfingen din. Du kan når som helst velge bort informasjonskapsler med det formål å markedsføre ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

+
Analytics

Analytiske informasjonskapsler er i bruk for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Disse informasjonskapslene bidrar til å gi oss informasjon om antall besøkende, fluktfrekvens, trafikkilde, etc.

Lagre og godta
Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
Ta kontakt

Produktfotografering og robotisert prosessautomatisering

Ved å kombinere tradisjonell produktfotografering og robotisert prosessautomatisering effektiviserer PhotoRobot fotoshoots, etterbehandling, ressursadministrasjon og mer.

Den PhotoRobot tilnærmingen: Kreativitet og automatisering

Dagens online shoppere har alt lett tilgjengelig. De ledende forhandler- og distributørplattformene transporterer ikke bare butikken til forbrukeren, men de replikerer også handleopplevelsen i butikken med visuelt rike 360 / 3D-produktbilder. Nesten hver selgers nettsted leveres som standard med tiltalende medieinnhold, spinnfotografering og bilder med feilfrie zoomfunksjoner. 

Det er her PhotoRobot spiller inn. Vi vet at den virkelige utfordringen for dagens konkurransedyktige nettbutikker er å utføre fotoshoots på en mest mulig tidsriktig måte. Dette betyr å gi fotografer de perfekte verktøyene for jobben, fra maskinvare til rekvisittassistanse, til programvaren, kontrollene og verktøyene for databehandling.

PhotoRobot roboter og tilbehør er designet for å samarbeide med fotografer for å skyte produkter av alle størrelser, former eller gjennomsiktighet; mens programvaren vår bidrar til å automatisere repeterbare oppgaver og spare fotografer tid før, under og etter fotograferingen. Enten produktet er så lite og intrikat som en mikrochip, så stor som en bil, eller så reflekterende som en diamantengasjementsring, er PhotoRobot løsninger bygget for å effektivisere opptaksprosessen, samt å registrere data, distribuere den og laste opp alle bilder til nettet med noen få museklikk.

Profesjonelt utstyr for produktfotografering

En robot for produktfotografering: uansett størrelse, form eller gjennomsiktighet

Våre fotoroboter er designet for å hjelpe fotografer med å fange konsistente og effektive produktbilder, enten det er stillbilder, 360-produktfotografering eller 3D-modellering. For å møte kravene til våre kunder, har vår katalog av maskinvareløsninger noe for ethvert prosjekt, uansett skala eller hva produktet kan være. 

Disse robotene kan brukes frittstående eller i kombinasjon med andre roboter, alt avhengig av kundens behov og kapasiteten til fotostudioet. Vi har designet verktøy som MULTICAM for å fange 3D- og flerradsbilder i et enkelt spinn, CENTERLESS TABLE for skyggefri produktfotografering, og blant annet CAROUSEL for å fotografere eksepsjonelt store gjenstander som biler, maskiner og møbler.

Til syvende og sist er hovedmålet med PhotoRobot å gi fotografer fleksible verktøy med høy funksjonalitet de trenger for å utfylle sine egne strategier og kreativitet. Også koblet til dette, har vi lagt mye hensyn til ikke bare maskinvare- og programvareløsninger fotografer trenger, men også hvordan du kan forbedre studioarbeidsflyten og drive en e-handelsvirksomhet med lavere kostnader, høyere salg og konsekvent produktfotografering.

Automatisert fotoredigeringsprogramvare

Automatiser repeterbare handlinger, lagre og rapporter data, og administrer bildepostbehandling raskt

Utover maskinvare var en annen vurdering vi hadde på PhotoRobot hvordan vi kunne gjøre fotografenes liv enklere gjennom programvare og automatisering. Takket være dagens teknologi blir automatisering mer og rimeligere, og dette er av betydelig fordel for produktfotograferingsstudioer.

Det er nå mulig å automatisere mange repeterbare handlinger, for eksempel maskinvarekonfigurasjoner, kameradeksel og -utløser, lyskontroller og mer. Dette kan være spesielt fordelaktig for fotostudioer der de ofte tar lignende typer produkter, der en universell tilnærming kan brukes på hver fotoshoot.

En annen måte PhotoRobot programvare er designet for å spare tid og penger er gjennom datarapportering og administrasjon, noe som gjør det enkelt å lagre, sortere og administrere bildefiler, samt laste opp og distribuere filer raskt og enkelt til e-handelsnettstedet, skyen eller distributøren og forhandlerkanalene.

For å gjøre livet enda enklere for fotografen, er PhotoRobot programvare også designet for å automatisere etterbehandling av bilder. Dette kan for eksempel være for å eliminere uønskede skygger fra bilder, for å lage en ren hvit bakgrunn, eller å fjerne en stang fra en utstillingsdukke torso når du skyter klær. Fotoendringer som dette kan være en av de mest tidkrevende delene av fotografering, men takket være automatisering trenger det ikke lenger å være slik.

Finn ut mer om PhotoRobot produktfotograferingsløsninger

Hos PhotoRobot vet vi at det finnes et bredt spekter av komponenter som må fungere sømløst sammen for å kunne administrere et produktfotograferingsstudio. Enten det er å bruke de beste dataprosessene, toppmoderne teknologi eller tverrfunksjonell teamintegrasjon, er hver del av prosessen like avgjørende som den neste når det gjelder å forbedre studioarbeidsflyten.

Hvis du vil lære mer, kan du gjerne kontakte oss og be om en konsultasjon om hvordan PhotoRobot kan svare på fotograferingsbehovene dine og forbedre fotostudioet ditt.