Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke på "Godta", samtykker du til bruk av ALLE informasjonskapsler. Du kan når som helst gå til Innstillinger for informasjonskapsler for å gå gjennom innstillingene dine og gi kontrollert samtykke.

Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.

Oversikt over personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for bedre navigering på nettstedet. Av disse informasjonskapslene lagres de som er kategorisert etter behov i nettleseren din. Disse nødvendige informasjonskapslene er avgjørende for de grunnleggende funksjonene på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Alle nødvendige informasjonskapsler lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du kan også velge bort disse informasjonskapslene, men å velge bort noen kan ha en effekt på nettleseropplevelsen din.

+
Funksjonell

Alle nødvendige informasjonskapsler er avgjørende for riktig funksjonalitet på nettstedet. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Alltid aktivert
+
Informasjonskapsler for markedsføring

Ved å godta bruken av informasjonskapsler med det formål å markedsføre, samtykker du til behandlingen av informasjonen din angående din bruk av nettstedet vårt for Google Ads. På denne måten kan Google vise relevante PhotoRobot annonser under nettsurfingen din. Du kan når som helst velge bort informasjonskapsler med det formål å markedsføre ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

+
Analytics

Analytiske informasjonskapsler er i bruk for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Disse informasjonskapslene bidrar til å gi oss informasjon om antall besøkende, fluktfrekvens, trafikkilde, etc.

Lagre og godta
Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
Ta kontakt

7 fordeler til 360 produktvisere for nettstedet ditt

Nesten enhver bedrift med en online tilstedeværelse og produkter å selge kan realisere betydelige fordeler ved å distribuere en 360-graders produktviser. De siste fremskrittene innen produktvisningsteknologi, inkludert alternativer for både vertsbaserte og ikke-driftede løsninger, gjør det ikke bare enklere, men også mer budsjettvennlig for bedrifter å lage oppslukende og informative produktvisualiseringer som selger. Fortsett å lese for å oppdage fordelene ved å bruke en 360-graders produktviser for websiden din og for din online detaljhandel.

Slik distribuerer du en 360-graders produktviser på et netthandelsnettsted

360-graders produktseere tilbyr et bredt spekter av fordeler for nettsteder og e-handel på både forretnings- og forbrukernivå. Det er vertsbaserte seere (via en tredjepartsplattform) og ikke-vertsbaserte seere (som integreres direkte på et nettsted). Begge gir levedyktige løsninger, og de lar bedrifter skape engasjerende, detaljrike og informative produktopplevelser. 

360-graders presentasjon vs statiske produktbilder

Spesielt gir produktvisere fordeler i alt fra produktpresentasjon til kundetilfredshet, konverteringer, engasjement og tid til marked. Videre kan disse fordelene utvides til kjøperens tillit, redusere avkastningen og øke den samlede inntekten betydelig. La oss zoome nærmere, og gå videre til 7 av de mest bemerkelsesverdige fordelene til 360 produktvisere for nettstedet ditt og online detaljhandel.

7 fordeler med å bruke en 360-graders produktviser

Hvis et bilde kan formidle 1000 ord, kan du forestille deg hva en interaktiv opplevelse gjennom et 360-produktvisningsprogram kan oppnå. Bildevisningsprogramvare som PhotoRobot gjør det mulig for bedrifter å være vert for 360 spinn med hot spots, e-handelsproduktgallerier, panoramabilder og mer - alt på en enkelt side.

1 - Trender fra tradisjonell butikkshopping til e-handel

Allerede før det store skiftet til netthandel påvirket av Covid-19, var det en sterk trend som vokste i netthandel. Behovet for bilder av høy kvalitet var der, og nå er det her mer enn noensinne. Dermed har det viktigste aspektet i e-handelsfotografering blitt muligheten til å gjenskape handleopplevelsen i butikken online. 

360 spinn produktviser på mobilgrensesnitt.

Forbrukerne ønsker å se så mange bilder av et produkt som mulig før de kjøper, og de forventer å se produkter fra alle vinkler og med dype zoomfelt. 360 spinnfotografering, spinnvideoer og e-handel 3D-modeller, lar bedrifter oppfylle disse kravene og mer.  

2 - Øke kundetilfredsheten

Den neste fordelen med å distribuere en 360-produktviser på nettstedet ditt er nivået av kundetilfredshet det genererer. Et spinnbilde gjør det mulig for forbrukerne å ikke bare manipulere produkter på farten og zoome inn i rike detaljer, det enda viktigere får dem til å føle at de har kontroll over hele opplevelsen. Dette gir et nivå av komfort som ganske enkelt ikke eksisterer med butikkshopping, slik at forbrukerne kan nøye vurdere produkter før de tar en beslutning for seg selv. Alt uten at noen salgsrepresentant eller leverandør presser dem til å gjøre det.

3 - Redusere samlet avkastning

En annen fordel som er knyttet til 360 produktvisere, er deres positive innflytelse på produktavkastningen og øker den totale inntekten. Med informasjonen forbrukerne mottar fra en produktviser, er det mye mer sannsynlig at de blir nøyaktig informert om produktet og dermed gjør mer selvsikre kjøp. Dette fører igjen til mindre generell avkastning og mindre utgifter for bedrifter, da produktavkastning ikke bare kan være kostbart, men også tidkrevende og upraktisk for både forbrukeren og leverandøren.

4 - Økende konverteringer

Zoom inn på koding bak produktsiden for fottøy.

Å øke konverteringsfrekvensene i e-handel er øverst på prioriteringslisten for bedriftsledere. En måte å gjøre dette på er gjennom SEO-strategier, sterke nettsteddesign og omfattende reklame- og markedsføringskampanjer. Likevel, for å se noen betydelig fremgang i konverteringer, er produktpresentasjonen din avgjørende. Jo mer spennende og givende produktopplevelsen er, jo mer sannsynlig er det at du først tiltrekker seere til nettstedet ditt, og for det andre å toppe interessen deres potensielt nok til å utløse et kjøp.

5 - Forbedret produktpresentasjon

Oransje motorsykkel sett forfra ved siden av detaljert zoom.

I tillegg til den lange listen over fordeler ved å bruke profesjonell produktfotografering for webområder, forbedrer produktviserne produktpresentasjonen med nøyaktig, detaljrik og nyttig informasjon. Dette kan for eksempel være å se de fulle dimensjonene til et produkt fra topp til bunn, for eksempel sko, eller til og med se 360 grader av et luksuselement som smykker, klokker, high-end møbler eller biler. Når alt som trengs er et klikk og et drag for å se et produkt fra alle vinkler og zoomer, er det få bedre måter å presentere produktet på.

6 - Redusert tid til marked

Redusere produktbilder fra tid til marked.

Flertallet av 360 produktvisere begynner med en 3D-modell, og dette åpner for mange muligheter for hva du kan gjøre med produktinnhold. 3D-modeller lar bedrifter ta en enkelt modell og multiplisere den i hundrevis av forskjellige produktiterasjoner av forskjellige farger, design, teksturer og mer. Dette gjør det mulig å visualisere produkter selv før produksjonen starter. Det gir også mulighet for verdifull markedstesting og produktundersøkelser, samt B2B-presentasjoner for å definere forbrukernes behov før produksjonen av produktet. 

7- Forsterket engasjement

3D-modell hightop sneaker vist på stasjonær skjerm.

Til slutt er det enkle faktum med 360 produktvisere at de er moderne teknologi, og de begeistrer forbrukerne. Besøkende på nettstedet ditt har en aktiv rolle i opplevelsen som aldri før, slik at de kan tilpasse seg og introdusere dem til en helt unik og ny måte å handle på. For bedrifter øker dette dessuten tid, engasjement og kan også gi verdifull innsikt i forbrukeratferd og interaksjon med forskjellige produkter og modeller.

Hovedpoenget

Spinnfotografering, 3D-modeller og 360 produktvisere på nettsteder er dagens løsning for å øke ytelsen i e-handel. Hos PhotoRobotspesialiserer vi oss på produktfotografering og produktfotograferingsløsninger, inkludert maskinvare og programvare for kontroll og automatisering av fotoshoots, bildebehandling, fillagring og direkte publisering på nettet.

For å lære om 360 produktvisere for nettstedet ditt eller å snakke med en av PhotoRobot tekniske strateger om alle løsningene som er tilgjengelige for bedriften din, ikke nøl med å kontakte oss i dag for å planlegge en gratis konsultasjon.