Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke på "Godta", samtykker du til bruk av ALLE informasjonskapsler. Du kan når som helst gå til Innstillinger for informasjonskapsler for å gå gjennom innstillingene dine og gi kontrollert samtykke.

Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.

Oversikt over personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for bedre navigering på nettstedet. Av disse informasjonskapslene lagres de som er kategorisert etter behov i nettleseren din. Disse nødvendige informasjonskapslene er avgjørende for de grunnleggende funksjonene på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å hjelpe oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Alle nødvendige informasjonskapsler lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du kan også velge bort disse informasjonskapslene, men å velge bort noen kan ha en effekt på nettleseropplevelsen din.

+
Funksjonell

Alle nødvendige informasjonskapsler er avgjørende for riktig funksjonalitet på nettstedet. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Alltid aktivert
+
Informasjonskapsler for markedsføring

Ved å godta bruken av informasjonskapsler med det formål å markedsføre, samtykker du til behandlingen av informasjonen din angående din bruk av nettstedet vårt for Google Ads. På denne måten kan Google vise relevante PhotoRobot annonser under nettsurfingen din. Du kan når som helst velge bort informasjonskapsler med det formål å markedsføre ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

+
Analytics

Analytiske informasjonskapsler er i bruk for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Disse informasjonskapslene bidrar til å gi oss informasjon om antall besøkende, fluktfrekvens, trafikkilde, etc.

Lagre og godta
Takk! Innsendingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.
Ta kontakt

Hvilke bedrifter trenger en 360-produktviser

Det er flere faktorer du kan bruke til å bestemme når e-handelsvirksomheten din trenger en 360-produktviser. Selv om noen bedrifter kan være mer klare enn andre, kan nesten alle selskaper med tilstedeværelse på nettet dra nytte av å distribuere en produktviser. Dette er spesielt relevant for leverandører av svært komplekse, tekniske eller luksuriøse produkter, samt for voksende merker og bedrifter som allerede har 3D-modeller. Les videre for å finne ut om bedriften din er klar for en 360-produktviser, og for å finne ut hvem som drar mest nytte av å bruke dem.

Trenger e-handelsvirksomheten min en 360-graders produktviser?

Fordelene med bildevisere for 360 produktfotografering er mange, men å finne riktig tidspunkt og den perfekte programvaren å investere i avhenger av en rekke faktorer. Heldigvis er det mange forskjellige produktvisere tilgjengelig på markedet for å møte forskjellige behov. Disse spenner fra de med begrensede tilpasningsalternativer og funksjoner til de med full funksjonalitet for full kontroll over utseendet til produktviseren på nettstedet.

360-produktvisningsprogramvare er spesielt effektiv for leverandører av svært komplekse eller tekniske produkter, så vel som for luksusartikler og varer. De tjener også som en verdifull ressurs for voksende e-handelsbedrifter, og for merkevarer som allerede har begynt å bruke 3D-modeller i sine produktmarkedsføringsstrategier. Produktvisere hjelper selskaper som trenger å krydre sin online tilstedeværelse, og de er et verktøy som blir svært skalerbart og allsidig i enhver forretningsmodell for e-handel. 

Hvilke bedrifter drar mest nytte av 360 produktvisere?

Grafikk av skjermen som viser 360-graders interaksjon.

Med tanke på at forskjellige produktvisere vil være mer fordelaktige for noen e-handelsbedrifter enn for andre, la oss nå se på hvilke selskaper som vil ha mest og mer nytte umiddelbart.

Involverer detaljhandelen svært komplekse, tekniske eller luksuriøse produkter?

Med komplekse eller tekniske produkter som apparater, elektronikk og maskiner, er 360-graders produktutstillinger en effektiv måte å gi forbrukerne nyttig, handlingsbar informasjon. Det samme gjelder luksusartikler som smykker, klokker, biler, fritidskjøretøy og robotikk. Alle disse produktkategoriene drar stor nytte av avanserte og svært informative produktopplevelser. 

Produkter som disse har en tendens til å være betydelig dyre kjøp, de som forbrukerne kanskje heller gjør personlig. Dette gjør det avgjørende å gjenskape handleopplevelsen i butikken så mye som mulig i den elektroniske produktopplevelsen. Målet er å lette kjøperens bekymringer og utløse selvsikre kjøp, noe som igjen fører til mindre kostbar og tidkrevende avkastning når et produkt ikke lever opp til forbrukerens forventninger.

Fungerer virksomheten din utelukkende online?

Vise produkter i 360 grader på flere enheter.

Hvis bedriften din opererer utelukkende på nettet, er produktinnholdet ditt ofte like viktig for å generere salg som selve produktet. Når forbrukerne ikke kan inspisere et produkt i hånden, for å føle seg trygge nok til å foreta et kjøp, må de få så mye informasjon fra nettopplevelsen som de ville gjort fra butikkhandel.

Produktvisere er en måte for bedrifter å oppnå dette på, noe som gir mulighet for detaljrike produktspinn, zoomfunksjoner med høy oppløsning og mer oppslukende produktinnhold generelt. 360 produktvisere gir også bedrifter et middel til å oppnå konsistens i visuelt innhold på tvers av alle kanaler der produktene deres vises. Dette gjør at merkevaren ikke bare ser mer profesjonell ut, men også mer pålitelig, to viktige elementer for å øke inntektene i online detaljhandel.

Er du et voksende merke på jakt etter mer inntekter og investeringer?

Grafikk som viser skalerbarhet for 360 produktvisere.

En annen måte å utnytte 360 produktvisere på er for voksende merkevarer og bedrifter som ønsker å øke inntektene eller for å oppnå viktige investeringer. Produktvisere er kostnadseffektive og logistisk smarte, spesielt for nye bedrifter som trenger en rimelig måte å presentere hele sitt utvalg av produkter på nettet. I denne forbindelse gir de et verdifullt verktøy for å øke merkevarebevisstheten, samt for å introdusere voksende virksomheter til potensielle investorer og partnere.

Har du allerede 3D-produktmodeller?

3D-trådmodell av klokke til salgs på nettet.

Til slutt, hvis virksomheten din allerede bruker e-handel 3D-modeller eller har 360-graders produktfotografering, er du mer klar enn de fleste til å begynne å bruke en 360-produktviser. Med dagens produktvisningsprogramvare kan du ytterligere forbedre alle 3D-modeller du har tilgjengelig for å inkludere alle sider og vinkler av produktet, eller også for å lage 3D-produktvisualiseringsvideoer. Forbedre opplevelsen ytterligere med produkttilpasningsalternativer, og forbrukerne kan utforske produkter i forskjellige farger, teksturer, størrelser og mer direkte gjennom produktviseren.

Slik finner du den beste 360-produktviseren for bedriften din

Når du bestemmer deg for at bedriften din trenger en 360-produktviser, er det en rekke steder du kan begynne å lete. Hvilken visningsprogramvare som best oppfyller dine behov, vil imidlertid avhenge av scenen i virksomheten din, typen produkter du selger og din generelle forretningsmodell.

Skjermer som viser spinn-seere og 3D-produktkonfiguratorer.

Hos PhotoRobot er det bare ett av våre kompetanseområder å hjelpe bedrifter med å presentere produktene sine på nettet i detalj. Først og fremst designer vi automatiserte studiofotograferingsløsninger gjennom maskinvare og programvare for intern produktfotografering. Disse inkluderer alt utstyret som er nødvendig for å forenkle og ta bemerkelsesverdige 360-graders produktbilder, skanne etter 3D-modeller og til slutt strømlinjeforme arbeidsflyten for fotoshoots av produkter av alle størrelser. 

Hvis du vil vite mer om 360 produktvisere for å dekke forretningsbehovene dine, kan PhotoRobot hjelpe deg. Ikke nøl med å kontakte oss i dag for en gratis konsultasjon om produktvisere eller for å lære mer om våre løsninger for produktfotografering.